Utorak, 4 kolovoza, 2020

DALIĆ JE OVO HTIO ČUTI: Iz Madrida stigla velika vijest, Vatreni bi na Euru trebali biti znatno jači

Hrvatski reprezentativac sve je bliže povratku na travnjak

Velika vijest za izbornika Zlatka Dalića stigla je iz Madrida. Naime, nakon deset mjeseci Šime Vrsaljko počeo je trenirati s prvom momčadi Atletico Madrida. Međutim, iz kluba su, piše Marca, poručili da Vatrenog još neko vrijeme dijeli do povratka u akciju.

Mundo Deportivo piše o otprilike mjesec dana, ali i to da će nakon toga klub tražiti način kako da ga se riješi jer nije u planovima Diega Simeonea. Samo u slučaju ozljeda drugih igrača mogao bi ostati u Atleticu do kraja sezone, tvrde. Stoga će najvjerojatnije otići na posudbu kako bi što spremniji dočekao Europsko prvenstvo, prenosi sportski.net

Vrsaljko je posljednju utakmicu odigrao 13. siječnja 2019. u talijanskom kupu protiv Beneventa. Kao što je poznato lani je bio na posudbi u Interu.

Nakon toga je morao na operaciju koljena. Dana 13. veljače je u Belgiji prošao zahvat pod nadzorom Atleticova liječnika. Tijekom posljednjih deset mjeseci uglavnom je boravio u Hrvatskoj, gdje je prolazio gotovo sve faze rehabilitacije.

Vrsaljko je imao problema s koljenom još od 19. ožujka 2017. kada mu je zarotirala lijeva noga na utakmici Atletica i Seville. Nakon konzultacija je pala odluka da neće na operaciju. Potom je mukotrpno radio da bi mogao nastupiti na SP-u, ali se nakon toga stanje pogoršalo i više nije imao izbora.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Škoro vodeći i u anketi 24 sata!
>>> Hrvatska uvodi način mjerenja brzine na auto cestama koji je u Njemačkoj proglašen – neustavnim!
>>> Snimio nezamislive zločine: “Arkanovci su se derali da ništa ne slikam, bilo je puno vrištanja. Onda su ubili muškarca pa ženu…”
>>> DO DETALJA: Ruža Tomašić razotkrila planove crvenog gradonačelnika Rijeke
Komentari

Komentari