Četvrtak, 9 srpnja, 2020

BULDOŽEROM SU KOPALI RUPU A ONDA SE ZAČUO KRIK IZ ZEMLJE: Iskočilo Je Nešto Ogromno ! (VIDEO)

Video je definitivno postao hit na internetu. Snimljen je u Turskoj tokom kopanja i gradnje jedne firme. Zabilježen je i objavljen na youtube. Radnik je odlučio kopat na tom mjestu i to buldožerom a onda je nastao veliki kaos.

On je kopao veliku rupu a onda se odjednom začuo ogroman krik. Na početku je pomislio da dolazi iz drugog smjera ali onda je shvatio da je to zapravo iz rupe. Kada je pogledao bolje vidi je njega, počeo je bježati kao muha bez glave. Zaista, ovakve stvari se ne događaju svaki dan.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ŠKORI JE DOSTA! NARODE, EVO KAKO SU VAS PREVARILI: Ovo su vam prešutjeli, zato Hrvatska gori!
>>> VUČIĆ LJUT NA AMERIČKE GENERALE: ”Zašto ste Hrvatima prodali Kiowe!?”
>>> MEDIJI SU VAM PREŠUTJELI: Hrvatska policija u panici, POSTAVILI OGRADU NA GRANICU krenulo 100.000 ljudi
>>> Nitko nije mogao vjerovati što je domaćica gostima u ‘Večeri za 5’ poslužila

Građom tijela, sve vrste medvjeda su međusobno vrlo slične. Tijela su im zbijena, glave okrugle a udovi relativno kratki i vrlo snažni. Oči su male, a uške okruglaste i uspravne. U izduženoj njuški imaju, ovisno o vrsti, 40 ili 42 zuba. Noge završavaju s pet prstiju s kandžama koje ne mogu uvući. Hodaju na tabanima koji su uglavnom dlakavi, osim kod vrsta koje se često penju na drveće, kao kod sunčevog medvjeda čiji su tabani goli. Rep im je samo maleni patrljak. Krzno im je dosta dugačko i jednobojno, smeđe, crno ili bijelo. Iznimka je veliki panda (čije svrstavanje u ovu porodicu još nije općeprihvaćeno, koji ima vrlo uočljive crno bijele šare. Svijetle šare na prsima ili licu se mogu pojaviti kod više vrsta.

Komentari

Komentari