Ponedjeljak, 24 veljače, 2020

Beskućnik je postavio božićnu jelku ispred svoga šatora. Ono što su stranci uradili je ŠOKIRALO javnost

John Philly je beskućnik koji je odlučio osjetiti “Božićni duh”, usprkos uvjetima u kojima se nalazi.

Philly je postavio okićeno božićno drvce ispred svoga šatora, koji se odmah nalazi ispod mosta jedne od najvećih prometnica u New Orleansu, kako bi i on osjetio čari Božića. Stranci su također doprinijeli Phillyjevoj čaroliji, tako što su dodavali razne ukrase, svjetiljke i poklone. Te iste poklone Phily je dijelio dalje građanima.

Na veliku nesreću, božićno drvo je oduzeto Phillyju. Ne od strane vandala, već od strane komunalnih radnika koji su božićno drvce bacili u smeće.

Philly je bespomoćno jurio kamion za odvoženje otpada, kako bi povratio oduzetio dio božićne čarolije. Nažalost, kamion je zdrobio otpad i božićno drvce te ih odvezao u nepovrat zvani gradska deponija. Philly se tužnog srca vratio u svoj plavi šator maštajući o svom božićnom drvcetu.

Gradske vlasti su dale saopštenje, da je jelka “kršila” gradska pravila i da je nepravilo i nedozvoljeno postavljena.

Vijest se brzo proširila, a društvene mreže su jednostavno poludile. Kako jedno božićno drvce koje nije veće od jednog metra, može kršiti gradske zakone i da smeta tolikom gradu?! Zvuči besmisleno i ludo!

Ljudi su shvatili kako moraju nešto napraviti da bi Phillyju vratili barem dio božićne atmosfere. Nepravda koja je nanesena ovom nesretnom čovjeku je ogromna!

Ono što se sljedeće dogodilo je perfektan završetak božićne bajke. Najbolji dio ove priče je da nije bajka, već je stvarnost koja će vratiti osmijeh Phillyju i mnogim ljudima. Božić je vrijeme darivanja i činjenja dobrih djela. Potrudite se da ih bude što više!

Izvor novi zivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> (VIDEO) BRANITELJI, BOŽIĆNI SPOT JE GOTOV! Pogledajte je li i vaša fotografija osvanula uz pjesmu ratnog benda
>>> PREDSJEDNIČKA KAMPANJA OKRZNULA HDZ: Pogledajte novi rejting stranaka
>>> VELIKI PREOKRET: Objavljena anketa, evo za koga će glasati Škorini glasači
>>> Ruža Tomašić: “Neću dati glas Kolindi, a Škoro je dokazao da postoji život i mimo HDZ-a i SDP-a”
>>> Nino Raspudić: Kolindi za pobjedu treba manje joge a više krunice, a Škorini birači se trebaju okrenuti parlamentarnim izborima
Komentari

Komentari