Srijeda, 5 kolovoza, 2020

Beba je u 12. tjednu izgovorila svoju prvu riječ, otac je ostao šokiran

Možete li zamisliti dijete kako govori u samo 12. tjednu? Pa, ovaj otac nije mogao vjerovati kada je njegova beba rekla „bok“ (hello) prvi puta u tako ranoj dobi.

12-tjedna beba Jenson je upravo bio završio s jelom kada je šokirao svog oca koji je ležao pokraj njega. Opuštao se ležeći na leđima s punim trbuhom, smijao se, mazio i pričao.

Njegov je otac govorio „bok“ i čekao da vidi hoće li beba ponoviti za njim. Kad god bi Tom rekao „bok“ visokim glasom, Jenson bi mu odvratio istim tonom. „Reci bok“, Tom je rekao svom dječaku, a Jason se oglasio kao da pokušava proizvesti isti zvuk kao i svoj otac.

Njih su dvojica neprestano razmjenjivali te slatke pozdrave. Jensonova mama, Laura, upalila je kameru kako bi snimila taj neprocjenjiv trenutak. Počela je snimati u trenutku kada se dogodilo nešto nevjerojatno.

Kada je Tom rekao: „Reci bok“, maleni je Jason zapravo ponovio: „Bok“. Tom se šokirao jer nije mogao vjerovati što se dogodilo. Je li njegov dječak bio rekao svoju prvu riječ, a star je samo 12 tjedana? Laura je bila neopisivo šokirana te je nagovarala Toma da ponovno potakne Jasona na govor. Ovo je preslatko.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NEVJEROJATNO: Policija će od sada nadzirati vjenčanja
>>> DIJELITI ĆE SE KAZNE? Ljudi će se morati naviknuti: Uvode se nove mjere, ali sad se uključuju i inspektori i policija
>>> GOTOVO JE! HSS-OVCI OTPISALI BELJAKA: U igri su dva moguća nasljednika
>>> Spajaju ministarstva, neki podivljali kad su čuli koga će HDZ staviti za šefa…
Komentari

Komentari