fbpx
Četvrtak, listopad 24, 2019

SUVERENISTI PREDALI LISTU: Ovo je najbolja lista, idemo raditi-idemo pokazati ljudima da imaju za koga glasati

Hrvatski suverenisti predvođeni aktualnom eurozastupnicom ružom tomašić oko podneva predali su listu u Državnom izbornom povjerenstvu. Koalicija koja okuplja Hrast, Hrvatske konzervativce, HSP dr. Ante Starčević uvjerena je da će dobiti puno više glasova od konkurenata

‘Idemo raditi, idemo pokazati ljudima da imaju za koga glasati i da izađu na izbore’, kazala je nakon predaje liste Ruža Tomašić, koja je nositeljica.

Uvjerena je da upravo oni imaju najbolju listu. Osim tomašić na njoj su i Ladislav Ilčić, Željko Sačić, Pero Kovačević, bivša ministrica Bernardica Juretić Rožman, dok je posljednji na listi saborski zastupnik Hrvoje Zekanović.

“Imamo najbolju listu, ako pogledate imena, ako pogledate što su ti ljudi radili (…), idemo raditi, pokazati ljudima da imaju za koga glasovati i da izađu na izbore”, poručila je Tomašić nakon predaje kandidacijske liste Državnom izbornom povjerenstvu (DIP).

Hrvatski suverenisti okupljaju stranke Hrast, Hrvatsku konzervativnu stranku, HSP-AS, Ujedinjene hrvatske domoljube, listu im nosi Tomašić, a na njoj su i  Ladislav Ilčić,  Ante Žoni Maksan, Željko Sačić, Pero Kovačević, Bernardica Juretić Rožman, Jure Vujić, Kristina Gogić, Tomislav Sunić, Ivana Pavić,  Predrag Peđa Mišić i Hrvoje Zekanović.

“Uvijek govorim, gledajte što političari rade, nemojte slušati što govore, ako pogledate  što smo napravili u svojim životima, privatnim i poslovnim, vidjet ćete da smo najbolja lista, sve što govorimo to radimo i iza toga stojimo”, izjavila je Tomašić.

Ne boji se, kaže, da će se zajedničko biračko tijelo Suverenista i Neovisnih za Hrvatsku rascjepkati. Nada se da će građani, koji su do sada ostali doma, držeći da nemaju za koga glasovati, ovoga puta izaći na birališta i da će Suverenisti dobiti puno više glasova, jer je riječ o sinergiji, skupini stranaka.

Mi smo se konačno konsolidirali, idemo zajedno na izbore, to je ono što su birači tražili i sada imaju, rekla je Tomašić.

Odgovorila je i po čemu se Suverenisti razlikuju od NHR-a. Ovdje se ne radi o izborima za Hrvatski sabor, gdje oni jesu zastupnici, nego o izborima za Europski parlament gdje sam ja zastupnica i gdje sam svojim radom pokazala kako se bori za hrvatske nacionalne interese. Oni nisu tamo bili, ja jesam, to je razlika, naglasila je Tomašić. Hina

Komentari

Komentari