Petak, prosinac 13, 2019

SUSPENZIJA DEMOKRACIJE: HRT PONOVNO smijenio Karolinu Vidović Krišto

Dva tjedna nakon emisije “Dobar dan, Hrvatska” koju je uređivala Karolina Vidović Krišto i u kojoj je, gostovao Igor Vukić urednicu Vidović Krišto brutalno su uklonili iz emisije Dobro jutro, Hrvatska.

Iako uredništvu Kamenjar.com-a nakon upita: Zašto u petak, 8. lipnja 2018. u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” nije bilo redovnog komentara Karoline Vidović Krišto, točnije, njezinoga priloga “Skener”, HRT nije odgovorio do dana današnjega, da je Vidović Krišto maknuta iz HTV-ove jutarnje emisije potvrdili su s HRT-a Večernjem Listu, hladnom obavijesti:

– Obavještavamo vas kako je riječ o uredničkoj odluci te će kolegica Karolina Vidović Krišto raditi druge zadatke, u skladu s njezinim ugovorom o radu i potrebama poslodavca – stoji u odgovoru koji je poslan s HRT-a. Večernjem listu.

Podsjetimo, emisija u kojoj je gostovao Igor Vukić emitirana je 30. svibnja, a samo dan kasnije HRT je poslao javno priopćenje u kojem se ograđuje od stavova izrečenih u toj emisiji, a emisiju su uklonili sa HRT Vijesti.

Također, ispred HRT-a održan je  i prosvjed  zbog sjednice Vijeća i slučaja ‘Igor Vukić i Jasenovac’

PODSJETIMO: Karolina Vidović Krišto (KVK) je 2015., sudski pobijedila partijsku, komesarsku odluku Gorana Radmana o njezinom otkazu radnog odnosa. Pobijedila je sudskim procesom, vraćena na posao. Hoće li se to ponovno dogoditi i nakon najnovije smjene?


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> ŠOKANTNA ISPOVIJEST MARTIĆA: Živio sam kao svetac, nisam kriv Srbija me izdala

>>> NEMA OPRAŠTANJA: Za tri dana blokade kažnjene 284 osobe, moguće uhićenje i oduzimanje vozila

>>> (VIDEO) PREMIJERA: Škoro opjevao tužnu hrvatsku istinu, obožavatelj mu poručio: Tužno je ovo slušati u tuđini, daleko od svojih!

>>> JE LI MOGUĆE? Stazić bi mogao biti kažnjen, stigle čak 3 prijave

Komentari

Komentari