Ponedjeljak, 20 siječnja, 2020

SUPRUG JU PRONAŠAO NA PODU DNEVNOG BORAVKA: Ženu nasmrt izgrizli njeni psi. Umrla je na rođendan svoje kćeri

Policija nije utvrdila jesu li ženu napala oba ili samo jedan pas, a o njihovoj sudbini će odlučiti okružni sudac

Jednu 67-godišnjakinju su psi nasmrt izgrizli u njenoj kući u Pleasant Valleyu, u američkoj saveznoj državi New York. Nju je u subotu poslijepodne na podu dnevnog boravka pronašao suprug Joe. Policija je potvrdila kako je Arlene Renna umrla od ozljeda nastalih ugrizima pasa, piše Daily mail.

Istragom su utvrdili kako ozljede odgovaraju ugrizima pasa, no ne znaju je li u napadu sudjelovao jedan ili oba psa. Oba goniča rakuna je odvela služba za zaštitu životinja, a o njihovoj će sudbini odlučiti okružni sudac.

Neutješni bivši suprug

Bivši suprug nesretne Arlene, John Taylor na Facebooku je podijelio svoju tugu. Naveo je kako je ona umrla na 31. rođendan njihove kćeri Jillian.

“Moje srce i srce moje obitelji razbijeni su iznenadnom, neočekivanom i tragičnom smrću moje drage srednjoškolske ljubavi, moje prve supruge, majke naše troje djece, bake naše unučadi Ellie. Arlene je bila najsretnija, najnježnija, darežljiva i divna žena. Nema bolje majke i nema bolje bake”, napisao je neutješni Taylor koji je s Arlene bio u braku 21 godinu i s kojom ima troje djece.

Goniči ne napadaju ljude

Arlene je radila kao medicinska sestra na intenzivnoj njezi i u dobrotvornoj organizaciji za obrazovanje roditelja prije nego što je postala socijalna radnica.

Goniči rijetko napadaju ljude, a osim ovog napada, jedini u Americi je zabilježen 2014. u Virginiji, kada je 15 goniča izgrizlo jednog muškarca dok je išao u šetnju sa svojom obitelji.

Izvor: net.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> RUŽA ZAKUCALA! Otkrila što zaista radi Milorad Pupovac! Sad su sve maske pale
>>> SKANDALOZNO: S izložbe povodom Dana branitelja u Zaprešiću uklonjene slike Jean-Michela Nicoliera zbog HOS-ovog grba!
>>> DRSKOST IZ SRBIJANSKOG VELEPOSLANSTVA: Mira Nikolić odgovorila hrvatskoj strani
>>> NJEMAČKA: Kamiondžija nanio teške ozljede lica državljaninu Hrvatske nakon rasprave o vjeri
Komentari

Komentari
X Pratite nas na Viberu!