Subota, 6 lipnja, 2020

SUIGRAČI SHRVANI SMRĆU MLADOG HRVATSKOG REPREZENTATIVCA: ‘Zašto, zašto baš on? Doživljavao sam Andru kao brata’

‘Ne može se ni posumnjati da je divljao na motoru jer ako je itko polako i oprezno vozio, onda je to bio Andro’, komentirao je jedan od kolega iz kluba

Mladi hrvatski reprezentativac u futsalu i igrač MNK Squarea, Andro Zarač (19), poginuo je u prometnoj nesreći u Dubrovniku.  Mladi se Zarač vraćao s turnira na svojem motociklu sa 18-godišnjom suputnicom i na cesti između Dubrovnika u pravcu Sustjepana iz nepoznatih je razloga udario u brdo.

Andro je uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu poginuo, a njegova suputnica, hrvatska reprezentativka u košarci do 18 godina, lakše je ozlijeđena. Oboje su nosili zaštitne kacige.

“Zašto, zašto baš on? Doživljavao sam Andru kao brata. Bio je nadasve odličan prijatelj. Lojalan i uvijek prisutan, i u dobru i u zlu. Utakmicu nisam igrao u nedjelju navečer, pa ne znam je li možda tijekom igre osjećao neku slabost. Djevojka koja je bila s njim na motoru je prijateljica kojoj je ponudio prijevoz do kuće“, rekao je jedan suigrač iz kluba za Jutarnji.

‘Dečko kojeg se mora voljeti’

„Taj motor nije često vozio, ali dobro se snalazio u prometu. Ne može se ni posumnjati da je divljao na motoru jer ako je itko polako i oprezno vozio, onda je to bio Andro”, rekao je jedan od Zaračevih kupskih kolega i prijatelja.

„Andro je dečko kojega se naprosto mora voljeti. Njegova osobnost i dobrota to zahtijevaju od svakog od nas s kojima se družio. Bio je vrijedan mladi sportaš koji nije želio živjeti na roditeljskoj grbači, nego doprinositi u kuću, pa je radio u jednom rent-a-caru. Ima dvije sestre koje je obožavao“, rekao je treći.

Poginuli mladi sportaš lani je debitirao u dresu hrvatske malonogometne reprezentacije do 19 godina, a debi za prvu momčad Squarea imao je nekoliko mjeseci prije.

Njegova obitelj bila mu je najveća podrška, a on sa svojim roditeljima najvjerniji navijač košarkašica Raguse, u čijem su dresu njegove sestre Katarina i Mateanizale pobjede, igrale finala hrvatskog Kupa, polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske…


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SPLITSKI BRANITELJI POLUDJELI ZBOG ‘USTAŠKE ZASTAVE’! ‘Prespavali ste 90-e? Što je sljedeće, trobojnica?’
>>> POLITIČKA BOMBA! Otkriveno što je Milanka Opačić dobila za svoje uljebništvo?
>>> Beba je plakala bez prestanka. Onda su roditelji otkrili ovo na njenom nožnom prstu – Svaki roditelj bi trebao znati ovo!
>>> Crnom bojom poliven spomenik Prvom splitskom partizanskom odredu
Komentari

Komentari