Utorak, 26 svibnja, 2020

STRUKA UNIŠTILA MILANOVIĆA: ‘To znači biti neodgovoran građanin…’

Na pitanje o zagrebačkom gradonačelniku, rekla je kako joj je “uvijek teško kad treba reći nešto o gospodinu Bandiću, a ostati pristojan.” Za Bandića kaže da premijeru više nije potreban i ne treba mu raditi nikakve ustupke. U obnovi Zagreba nakon potresa zakazali su, smatra Mamić, Vlada, ali primarno gradonačelnik

Komunikacijska stručnjakinja Ankica Mamić rekla je u Novom danu na N1  televiziji kako je bilo jasno da smo u predizbornoj kampanji onog trenutka kad je raspušten Sabor pa dodala da našim političarima nedostaje kreativnosti pred nadolazeće parlamentarne izbore.

“Nakon pandemije, stvari su se ipak promijenile, rekla bih da bi trebalo posegnuti za drugim temama. Ako tako nastave, ostat će u bazenima koji su ionako njihovi”, rekla je, ustvrdivši da stranke tako neće privući nove, neopredijeljene birače. Osim toga, Mamić ističe kako izborni rezultat u Hrvatskoj vrlo rijetko ovisi o programima, koje ne pročitaju ni njihovi birači.

“Rekla bih da imamo uvijek istu izlaznost. U trideset godina obje su stranke napravile ogromnu mrežu svojih ljudi u javnom sektoru. Naš javni sektor najveći je u Europi per capita”, kazala je i dodala da kod svakih izbora eksplodira protestni potencijal koji kratko traje.

‘Teško je reći nešto o Bandiću, a ostati pristojan’

Na pitanje o zagrebačkom gradonačelniku, rekla je kako joj je “uvijek teško kad treba reći nešto o gospodinu Bandiću, a ostati pristojan.” Za Bandića kaže da premijeru više nije potreban i ne treba mu raditi nikakve ustupke. U obnovi Zagreba nakon potresa zakazali su, smatra Mamić, Vlada, ali primarno gradonačelnik.

“Radi se po poznatom Bandićevom obrascu da se sitni novci dodjeljuju kumovima… Po meni je ključni problem što Zagreb nema krizno upravljanje i krizni menadžment”, rekla je.

Kritike Milanoviću

Izjava Zorana Milanovića koji je kazao kako je upitno hoće li uopće izaći na izbore, prema Mamić, nepromišljena je. “Izjava nije dobro promišljena i tempirana. Ne izlaziti na izbore ne znači biti neutralan, znači biti neodgovoran građanin”, rekla je. Ipak, smatra da mu se dogodila nespretnost te ima vremena reći da nije tako mislio i pozvati glasače na izbore.

Penavin odlazak iz HDZ-a je dobar za stranku?

Misli da je odlazak vukovarskog gradonačelnika iz HDZ-a dobar i za HDZ-a i birače. “Moramo vidjeti za kakvu se tko politiku zalaže. Ivan Penava je u puno navrata na neprimjeren način pokušavao nametnuti vukovarsku žrtvu kao ključni pojam. Vukovar je podnio velik teret, situacija je složena, međutim, privatizacija vukovarske žrtve vrijeđa sve koji još imaju bolna sjećanja. Penava se trebao boriti da se privuku investicije kako bi građani mogli živjeti i raditi u svom gradu. Jedino što čujemo je koliko se novca da u Borovo selo, a bio je razvijen, s bogatim prirodnim resursima”, prokomentirala je Ankica Mamić za N1.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NIJE BILO POTREBNO BLOKIRATI DRŽAVU!? Markotić – očekivali smo razorniju epidemiju
>>> Srbi ga žestoko napali zbog tetovaže Ante Gotovine: Htjeli su Veliku Srbiju, a sada…!
>>> Majka ostavila bebu u napuštenoj kući: 10 godina kasnije saznala je šokantnu istinu
>>> Stipe Petrina otkrio čiji je sin provalio u tatin sef i ukrao 650 000 kuna! Iznio i ozbiljne optužbe
>>> Penavin odlazak otkrio veliku rupu: Što se događa?
Komentari

Komentari