Utorak, 14 srpnja, 2020

Štromar na Prideu: “Pričao sam Plenkovićem da i on dođe na Pride”

KAKO je i najavio na Zagreb Pride došao je HNS-ov potpredsjednik Plenkovićeve vlade Predrag Štromar čiji su novi partneri prije samo koji tjedan hodali uz Markićku u Hodu za život.

“Pozvali su me sinoć da dođem i ja sam se odazvao. Mislim da je to dobra poruka. Mislim da je dobro da predsavnik vlade dođe ovdje i da se vidi da treba podržavati raličita mišljenja. Da se ne treba skrivati, treba izvući van sve ljude. I lijeve i desne, i zaraćene i nezaraćene. Moramo se pomiriti kao društvo i to nam mora biti cilj.”, rekao je novinarima Štromar.

“I jedni i drugi imaju pravo na svoje mišljenje. Svako ima pravo iskazato svoje mišljenje, ali ne smije ugoziti ničije pravo na život. Nitko ne smije ugrožavati pravo onih koji misle drugačije bez obzira o kome se radilo. Da me krivo ne shvatite, slobodu mišljenja možete koristiti tako dugo dok ne ugrožavate tuđu slobodu”, rekao je Štromar komentirajući i markićkin Hod za život na kojemu su sudjelovali HDZ-ovci kojih nema na Prideu.

“Bitan je kompromis. Pričao sam s Plenkovićem da i on dođe na Pride, blizu je. Šalim se”, kazao je dobro raspoloženi Štromar za N1 Televiziju.

Foto: twitter

Komentari

Komentari