Štrlek je dobio drugo dijete: ‘Najsretniji smo na svijetu…’

Podijeli

Dok su se njegovi reprezentativni kolege mučili u utakmici s Njemačkom, Manuel Štrlek (31) proživljava neke od najljepših trenutaka u životu.

Četiri godine nakon što je Manuel sa suprugom Inom dobio kćer Zoju, na svijet je sretnom paru došao i sin. Maleni Rio rodio se u Zagrebu.

Štrlek je gotovo do posljednjeg trenutka bio na treninzima Veszprema.

Štrlek je u braku s defektologinjom Inom Galić od srpnja 2013. godine. Tad su sudbonosno ‘da’ izrekli u Zagrebu, a kćer im je, kao i sada sin, na svijet došla za vrijeme velikog natjecanja, točnije Svjetskog prvenstva u Kataru 2015. godine, prenosi 24sata

Štrlek se, međutim, ovaj put nije našao na natjecanju. Izbornik je odlučio da neće pozvati Manuela, a dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Zoran Gobac na nedavnoj konferenciji za medije rekao je da je Štrlek izabrao ‘put bez povratka’. Ipak, Manuel je svojim suigračima uoči utakmice s Austrijom poručio:

– Dragi moji prijatelji i suigrači, želim vam svu sreću. Večeras imate moju maksimalnu podršku, vaš sam najveći navijač! Igrate odlično i samo tako nastavite do kraja! Ako me u budućnosti reprezentacija bude trebala, ja sam spreman! Ajmo Hrvatska!!!


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> [VIDEO] DVORANA JE ERUPTIRALA: Pogledajte spektakularnu akciju kojom je Hrvatska stigla do izjednačenja
>>> DOBILA OBAVIJEST OD BANKE I OSTALA U ŠOKU: ‘Oni to zovu ‘prešutno prekoračenje’, ništa me nisu pitali, a radi se o najvećoj kamati’
>>> PANIKA U SRBIJI: “U Beograd stiže najbliži Tuđmanov suradnik, musliman s velikim H”
>>> Španjolci pomogli Hrvatskoj: Večeras možemo do polufinala!
Komentari

Najnovije