Utorak, 4 kolovoza, 2020

STRAVIČNO UBOJSTVO U NJEMAČKOJ: Sin vidio majku oblivenu krvlju i vikao “Mama, mama!” – policija traži ubojicu, otkrili su tko bi mogao biti

Kako javlja fenix magazin žena (44) koja je ubijena u četvrtak oko 19 sati u Offenbachu na Majni pripada bogatoj frankfurtskoj obitelji s njemačko-marokanskim državljanstvom. Policija vjeruje da ju je ubio 42-godišnji Marokanac koji je još uvijek u bijegu.

Prema policijskom priopćenju, žena je sjedila u srebrenom Porsche Panameri parkiranom ispred škole za borilačke vještine. Čekala je 13-godišnjeg sina koji trenira u toj školi. Muškarac se dovezao sivim Audijem A4 i počeo pucati iz vatrenog oružja.

Ispalio je samo jedan metak i nesretnu ženu  pogodio u vrat. Ona je uspjela izići iz automobila, naslonila se na haubu i pala na pločnik.

Krvavu majku na pločniku je vidio njezin sin koji je u tom trenu izišao iz škole. Počeo je vikati “Mama, mama”. Dotrčao je trener i zaustavio dječaka. U blizini se slučajno našao liječnik i pokušao pomoći ženi. Ubrzo je stigla i hitna pomoć. Na žalost, žena nije preživjela. Preminula je u kolima hitne pomoći.

Na mjesto zločina ubrzo je stigao i njezin suprug, i odveo sina.

Policija je pronašla napušteni Audi nekoliko kilometara dalje, u ulici Klingsporstraße. Kasnije je ustanovljeno da je automobil iznajmljen.

Glasnogovornik policije Rudi Neu je kazao kako je “počinitelj je znao da će žena biti tamo. Vjeruju da pripada krugu obitelji ili nekome tko zna obiteljske navike. Spominje se čak njegovo poznanstvo sa sestrom ubijene žene, no nije pojašnjeno.

U Offenbachu živi velik broj Hrvata. Ubojstvo je među Hrvatima izazvalo različita nagađanja, pa čak i da bi ubijena žena mogla biti hrvatska državljanka. Ipak, policija je otklonila takve tvrdnje.

Policija traži svjedoke koji bi mogli pomoći da pronađu ubojicu. Mogu se javiti na broj Krim policije 069 / 8098-1234.

Autor: Fenix-magazin/SIM/Ivan Matić


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SIN ČETNIČKOG ZLIKOVCA NAJAVLJUJE RAT! ‘Protivnik mi je Hrvat, kud ćeš bolje… Nokautirat ću ga usred Beograda!’
>>> FRANJO VARGA ZAPRIJETIO: ‘Neću robijati za druge, imam informacije koje mogu srušiti ovu Vladu’
>>> BRANITELJI SLAVE, NIŠTA OD GRADNJE KAMPA ZA MIGRANTE! ‘Ministar nam je poslao pismo – pročitajte ga! Zbog našeg je pritiska odustao’
>>> SAD SE PRAVE LUDI: Porfirije – Odluka o Stepincu isključivo je stvar Katoličke crkve
>>> ZA POTREBE JEDNOG ISTRAŽIVANJA, SRBE SU PITALI TKO SU IM NAJVEĆI NEPRIJATELJI U UNIJI: Njihov odgovor neće vas iznenaditi
Komentari

Komentari