Utorak, 28 siječnja, 2020

Stravičan zločin potresa Njemačku: Ahmed F. ubio svoju kćer (7), tužiteljica tvrdi: Uradio je to kako bi kaznio suprugu

Užasan zločin potresa Njemačku.

Ahmed F. (32), rođen u Egiptu, osumnjičen je da je ubio svoju kćer Saru (7) u Düsseldorf-Rathu. Kada je uhićen, držao je beživotno tijelo kćerkice u rukama.

Tužiteljica Britta Zur pretpostavlja da je F. iskoristio djevojčicu protiv njegove supruge i ubio Saru kako bi “kaznio svoju ženu”. Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti “masivno nasilje nad vratom”, piše Bild.

Rekli su da je Ahmed F. bio jako ljubomoran, te je tvrdio da mu je supruga nevjerna. Tijekom videopoziva sa suprugom Katharinom F. (44) eskalirala je svađa. Prijetio je svojoj kćeri.

Drama je započela u četvrtak oko 10 sati. Ahmed F. nazvao je svoju ženu na poslu. Kada su prekinuli razgovor, Katharina F. pozvala je policiju, a potom je sama krenula u stan.

U međuvremenu, policija je telefonom kontaktirala oca. Dužnosnici su također s njim pričali kroz zaključana vrata stana.

Dietmar Henning iz policije Dusseldorfa je kazao: „Odjednom je otac zahtijevao hitnu pomoć za svoju kćer”. Kad je počinitelj napokon otvorio vrata, predao je pištolj policiji.

“U drugoj je ruci držao beživotno tijelo svoje kćeri”, kaže Henning. Pokušaji oživljavanja nisu uspjeli.

U susjedstvu, Ahmeda F. smatrali su divnim ocem.

“Otac i kći izlazili su svaki dan, igrali se, šetali”. Katharina F. također je u svom ispitivanju rekla da joj je suprug oduvijek bio nježan prema Sari.
Ahmed je je došao u Njemačku 2010. godine, a zatim se vjenčao sa Katharinom. Prema istražiteljima, u obitelji nije bilo znakova obiteljskog nasilja do vremena zločina.

Dramatična akcija specijalne policije u Düsseldorfu!

U okrugu Rath uhićen je muškarac (32) koji je osumnjičen da je ubio svoju kćer (7)  u stanu.

Policija je rekla da se muškarac svađao sa suprugom (44) tijekom video-poziva. On je navodno prijetio djetetu, koje je plakalo, s nekim predmetom, prenosi Fenix-magazin

Majka je tada upozorila policiju. Odmah su se brojne patrole uputile u Lünener Straße. Također su zatražene i posebne snage (SEK).

U 10.20 sati prvi patrolni automobil bio je na licu mjesta. Kad je otac ušao u hodnik u 11.30 sati, SEK ga je uhitio.

Kada su policajci ušli u stan, pronašli su beživotnu djevojčicu… Kako navode, svi pokušaji oživljavanja bili su uzaludni.

Točan uzrok smrti sada mora biti razjašnjen obdukcijom. Uspostavljena je komisija za ubojstva.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> NIKO KOVAČ ODUŠEVIO BAYERNOVE ZVIJEZDE: Hrvata nahvalili kao nikog prije

>>> Dalić: Ne mogu dopustiti da se netko igra sa mnom

>>> Nema više nikakvih tajni; evo tko je sve stavio silne milijune pred izbornika Zlatka Dalića

>>> (VIDEO) ŠTO ĆE MRZITELJI SAD REĆI? Mladi hrvatski košarkaši uz Thompsona proslavili ulazak u finale Eurobasketa!

Komentari

Komentari