FaH

Strava i užas u Zagrebu! Nožem izbadao ljude na ulici, i policija je u šoku…

Podijeli

Muškarac u Zagrebu pokušao opljačkati pekarnicu, pa nožem napao dvoje slučajnih prolaznika

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje da je počinio pokušaj razbojništva i dva kaznena djela ubojstva u pokušaju, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Naime, sumnja se da se 10. veljače 2020. godine oko 19.25 sati osobnim automobilom marke Mazda zagrebačkih registarskih oznaka dovezao u Krešićevu ulici u Zagrebu gdje je ušao u pekarnicu te zaprijetio zaposlenicama (23, 49 i 38) od kojih je zatražio novac. Nakon toga je sam ušao iza prodajnog pulta, uzeo nož s police u namjeri da s njime otvori ladicu registar blagajne. Kada u tome nije uspio, s nožem je pobjegao iz pekarnice.

Pokušao usmrtiti ženu

Ničim izazvan, odmah potom, na ulici je prišao 36-godišnjoj slučajnoj prolaznici koju je srušio na tlo. S namjerom da je usmrti, nožem joj je zadao ubode u tijelo. Međutim, zbog vrste odjeće koju je imala na sebi te brze reakcije 55-godišnjeg građanina koji joj je priskočio u pomoć, pritom nije ozlijeđena.

Pri pokušaju da pomogne nesretnoj ženi, građaninu je napadač također nožem zadao ubode u tijelo. Srećom, zbog odjeće koju je nosio nije ozlijeđen. U pomoć je priskočio još jedan građanin te su njih dvojica tek tada uspjela savladati napadača i zadržati ga do dolaska policije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 32-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Trgovački lanac Pevec mijenja ime, evo kako će se zvati od četvrtka
>>> OTKRIVENO KOLIKO JE NOVCA PRIKUPILA GRUPA PODRŠKE FILIPU ZAVADLAVU Njegov odvjetnik Branko Šerić šokiran
>>> Više od 19 tisuća “Krajišnika” i “Knindži” prima hrvatsku mirovinu, među njima ratni zločinci!
>>> Mattarela: Italija izumire, to prijeti egzistenciji države
>>> Milanović ukida Tuđmanove mundire, Mesić je govorio da su oni ‘Franjina fiks-ideja’
Komentari

Najnovije