Srijeda, 15 srpnja, 2020

STRAŠNO: Odbila plesati za muževe prijatelje, skinuo je do gola, pretukao i obrijao glavu

‘Kad sam pokušao pobjeći iz kuće, muž me udario poklopcem šahta’, rekla je žrtva sucu

Muškarac je uhićen u Pakistanu nakon što je navodno mučio svoju ženu tako da ju je skinuo do gola, tukao i obrijao joj glavu nakon što je odbila plesati za njegove prijatelje. Slučaj je dobio pažnju javnosti nakon što je objavljena snimka žene prekrivene masnicama na društvenim mrežama koja se identificirala kao Asma Aziz i molila javnost za pomoć, piše Daily Mail. 

Asma je navela u video kako su njezin muž Mian Faisal i njegovi kolege pobijesnili nakon što je odbila plesati za njih. Ona tvrdi kako su je ponizili tako što su je skinuli do gola, obrijali joj glavu i tukli sa željeznim cijevima.

‘Moja odjeća je bila krvava. Bila sam vezana sa cijevima i obješena na ventilator. Prijetio je da će me golu objesiti’, izjavila je Asma Aziz koja je kazala kako je Faisal bio drag i pun ljubavi kada su se vjenčali prije četiri godine, ne kako se njegovo ponašanje počelo mijenjati prije šest mjeseci. Majka trogodišnjeg djeteta kaže da ju je počeo tući, posebice nakon što bi konzumirao alkohol, te kako je često zvao svoje ‘vulgarne’ prijatelje u njihovu kuću, prenosi danas.hr

Jedino se mogla obratiti javnosti

U snimci koja je objavljena na društvenim medijima u srijedu, žena je ispričala kako je pobjegla iz kuće dan nakon napada i uspjela doći do policijske postaje u kojoj su, prema njezinim riječima, odbili zaprimiti njezinu prijavu jer nije imala novac da plati mito. Isto tako, navela je kako su joj odbili omogućiti liječenje, tražeći da im prvo plati mito.

“Policija je tražila novac za liječnički pregled. Nisam imala novac da im platim. Kako i od kuda da im platim?” zapitala se Aziz koja je smatrala da joj je jedina mogućnost da se obrati javnosti za pomoć, budući da su joj roditelji mrtvi i da nema se kome drugome obratiti.

Nakon što je vidjela video, ministrica za ljudska prava Shireen Mazari napisala je na Twitteru da je njezin ured obaviješten o uhićenju dvojice muškaraca – Asmina muža Miana Faisala i njegova zaposlenika Rashida Alija.

‘Muž me udario poklopcem šahta’

Navodno su ih u četvrtak predali policiji, dok je Asma u petak svjedočila pred sucem.

“Moj je suprug doveo dvojicu svojih prijatelja u našu kuću i zamolio me da pijem alkohol i plešem za njih. Kad sam odbio, moj suprug, Faisal, mi je vezao noge i počeo me mučiti”, izjavila je žena koja tvrdi da su trojica zaposlenika njezinog supruga – Rashid, Amjada i Farzan – bili prisutni u to vrijeme u njihovoj kući.

Asma je rekla da je njezin suprug obrijao svu kosu, a zatim je zapalio ispred sebe, prije nego što joj je zaprijetio da će je zadaviti.

‘Kad sam pokušao pobjeći iz kuće, muž me udario poklopcem šahta’, rekla je sucu i ustvrdila da je očajnički nazvala prijatelja iz Farzaninova telefona. “Moj prijatelj je došao i odveo me u policijsku postaju. Kada smo zatražili od policijskih službenika da provedu liječnički pregled zatražili su 5.000 dinara. Izašla sam iz policijske postaje u suzama”.

Nije mogla izmisliti ozljede

Glasnogovornica policije u Punjabu Nabila Ghazanfar izjavila je za ARY News da je otvorena istraga na visokoj razini kako bi se istražio incident, dok je žrtva stavljena pod policijsku zaštitu.

Rezultati Asmina liječničkog pregleda, koje je vidio DawnNewsTV, pokazuju da je imala višestruke modrice na lijevoj ruci, modrice i otekline na oba obraza, rez na ruci, ozlijedu lijevog oka, te je imala vrtoglavicu i povraćala je.

Prema izvješću, ne postoji mogućnost da je mogla izmisliti ozljede. Izvještaj preporučuje da se podvrgne rendgenskom snimanju glave i šake, te posjeti neurologa, ortopeda i oftamologa.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SPASIO PULU OD MOGUĆE KATASTROFE, SADA GA ŽELE ISELITI Ratni veteran, nakon što je otkrio
>>> VOZAČI OPREZ: U srijedu počinje velika cjelodnevna policijska akcija u čitavoj zemlji, evo što će se kažnjavati
>>> Progovorio vozač političara: Seksaju se po autima, sastaju s ljubavnicama, piju
>>> Inzko će danas smijeniti Komšića jer nije legitimni predstavnik Hrvata
Komentari

Komentari