Petak, 17 siječnja, 2020

STRANI MEDIJ PISAO O BIVŠEM GAY STANARU BB KUĆE: Pišu da je bio izložen psihičkom ‘zlostavljanju’

Za razliku od Rossa Mathewa koji je sudjelovao u našem Celebrity Big Brotheru i pokupio brojne nagrade za omiljenog ukućanina, njegov hrvatski “gay kolega” nije baš ugodno pozdravljen, dapače, bio je navodno izložen psihičkom zlostavljanju zbog svoje seksualne orijentacije – piše na jednom američkom portalu.

Također je prenio pogrdne nazive kojim su se obraćali mladom Osječaninu i preveli psovke kojima su se obraćali Matiji. – Mladom kandidatu obraćali su se s “ped…..o” i “vidi se da ga voliš primati”. Takva komunikacija je uistinu nedopustiva i ne možemo vjerovati da su se tako ophodili prema njemu samo jer je gay – piše na portalu koji je dao podršku Matiji Staineru. U tekstu je navedeno kako ne mogu vjerovati da se tako Hrvati odnose prema seksualnim manjinama, piše slobodnadalmacija

Ispod teksta nizali su se brojni komentari u kojima čitatelji ne mogu vjerovati da još postoji takav način komunikacije. Jadan dečko – jedan je od komentara na tekst objavljen na portalu newnownext.
– Nikola mi je rekao da mrzi gayeve i non-stop me vrijeđao. Na kraju dana njegovo vrijeđanje i vrijeđanja ostalih stanara trebali su rezultirati izlaskom bez odluke gledatelja, ali što je, tu je, navikao sam na uvrede – kazao je za medije Matija. Dok je voditeljica zaključila kako se Matija nije stigao ni predstaviti gledateljima jer je dosta vremena proveo u “tajnoj kući”, on joj je uzvratio kako gledatelji pravu istinu o međusobnim odnosima u izolaciji teško mogu doznati gledajući dnevne epizode.
Osječanin se našao uvrijeđenim i zbog izjave stanara Antonija koji je komentirao kako se Matija previše tušira i dobacio mu pogrdnu šalu.
– Sinoć mi je prijetio da će srediti da me netko vani… što god. Jer se tuširam previše, dva puta dnevno – komentirao je Matija svoga bivšeg cimera.

Možda je RTL iz ovoga izvukao pouku i da tako što više neće pokušavati u Hrvatskoj koja još uvijek drži do tradicionalnih vrijednosti. U svakom slučaju ovo je jedan dodatan razlog svima koji su razmišljali početi gledati Big Brother da od toga odustanu. Emisija koja promiče nemoral i nekulturu na najvišoj razini.

Komentari

Komentari
X Pratite nas na Viberu!