Nedjelja, 12 srpnja, 2020

Što se događa na HRT-u? Javna televizija ostaje bez hrvatske nogometne reprezentacije, a RTV pristojba će se i dalje plaćati!

Ne samo da se na HRT-u odriču poznate i popularne novinarke Karoline Vidović Krišto nego su uspjeli razočarati i brojne navijače te ljubitelje sporta i RTV pretplatnike u Hrvatskoj. Naime, Hrvatska televizija već odavno je ostala bez hrvatske rukometne reprezentacije na velikim natjecanjima, europskim i svjetskim prvenstvima. Znalo se, i taj su ”uspjeh” potvrdili, da su ostali bez kvalifikacija za Europsko prvenstvo, koje se igra za dvije godine. No, tu se nisu zaustavili…

Podsjetimo, Liga nacija novo je natjecanje koji je UEFA uvela i kreće od jeseni u trajanju od rujna 2018. do lipnja 2019. Kako piše portal goal.com/hr radi se o natjecanju koje je podijeljeno u četiri jakosne lige, a unutar svake od njih bit će četiri skupine s tri ili četiri reprezentacije. Hrvatski nogometni savez odmah nastupa u najvišem rangu, a to donosi uzbudljive susrete protiv Engleske i Španjolske. Najjača momčad iz svake grupe iz prve jakosne lige, Lige A, natjecat će se u završnici, dok će posljednja momčad iz svake grupe biti relegirana u niži rang, odnosno Liga B.

Komentari

Komentari