Novoizabrani član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić danas boravi u službenoj posjeti Zagrebu.

Kako doznaje N1 od glasnogovornice bivšeg predsjednika Stipe Mesića, Mesić i Komšić našli su se kratko na neformalnom ručku. Bio je to prijateljski susret nakon kojega se Komšić vratio natrag u Sarajevo, rekla je glasnogovornica za N1.

Podsjetimo, novoizabrani hrvatski član član Predsjedništva, Željko Komši,ć danas je bio u Zagrebu, a to je potvrdio generalni sekretar njegove stranke Demokratske fronte, Zlatko Miletić, i ustvrdio da se o “službenoj posjetu”iako Komšić još nije službeno preuzeo dužnost.

“Gospodin Komšić je u službenoj posjetu Zagrebu. Ne mogu vam otkriti pojedinosti”, rekao je Miletić.

Dodao je kako će uskoro u javnosti biti jasnije što Komšić radi u Zagrebu.

“Neke ćete stvari vidjeti u medijima, neke nećete. Nakon inauguracije sve će vam biti jasno. Ništa nije tajno, ali vam sada ne mogu otkriti pojedinosti”, rekao je Miletić.

Po njegovim riječima, Komšić je misiji popravljanja odnosa dviju država.

“Idemo ka tome da normaliziramo odnose Republike Hrvatske s Bosnom i Hercegovinom”, kazao je generalni sekretar Demokratske fronte.

Osim predsjednice Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović, niko iz hrvatskog državnog vrha nije u Zagrebu. Hrvatski premijer je u Kini, predsjednik Sabora u Dubrovniku, gdje je i ministrica vanjskih poslova.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> General Sačić poručio Jandrokoviću: “Priznajem, ja sam jedan od tih koji vam unose nemir, nesanicu, brigu …”

>>> Tajni plan Zlatka Dalića za odlučujuće utakmice; poziva legendu koja se već oprostila

>>> AUSTRIJSKI MEDIJI OTKRILI ONO ŠTO HRVATSKI PREŠUĆUJU: 20 tisuća migranata dolazi, nisu to žene i djeca već…

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!