Nedjelja, 9 kolovoza, 2020

ŠTO ĆE REĆI INDEX? Kapetan Hrvatske Modrić dobio pravnu bitku, odbačena optužnica

Hrvatski nogometni reprezentativac i najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić, može odahnuti. Naime, protiv kapetana Vatrenih odbačena je optužnica zbog lažnog iskaza.

Optužno vijeće Općinskog kaznenog suda u Zagrebu na sjednici održanoj prošlog petka odbacilo je optužnicu protiv Luke Modrića koja je protiv njega podnesena prije točno sedam mjeseci, a kojom ga se teretilo da je lažno svjedočio na suđenju bivšem čelniku NK Dinama Zdravku Mamiću u vezi izvlačenja novca iz tog kluba, piše vecernji.hr

Ne preciziraju zbog čega, ali neslužbeno se može čuti da je odbačena kao preuranjena.

Podsjetimo, Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku podiglo je prije nekoliko mjeseci optužnicu protiv Luke Modrića zbog davanja lažnog iskaza. Konkretnije, kapetan hrvatske reprezentacije optužen zbog lažnog svjedočenja na suđenju bivšem čelniku NK-a Dinamo Zdravku Mamiću u vezi s navodnim izvlačenjem novca spomenutog kluba.

U optužnici Modrića se tereti da je 13. lipnja prošle godine na Županijskom sudu u Osijeku na suđenju Mamiću i još trojici svjesno neistinito iskazao da je anekse ugovora o profesionalnom igranju nogometa, kojima se regulira podjela transfernog obeštećenja u omjeru 50:50 između njega i kluba u kojem je igrao, potpisivao svaki puta kada bi produživao ugovor te da je te anekse ponovno potpisao nakon odlaska u novi klub zbog navodne izmjene bankovnog računa na koji mu novac treba biti uplaćen.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> KARAMARKO O BRKIĆU: ‘Nije bio častan prema meni, nemam ga razloga štititi, ali ne vjerujem da je otkucavao tajne istrage’

>>> Listopad 1942. Gata – strašan četnički pokolj ostavio za sobom smrt, plač i zgarišta u zaleđu Omiša

>>> PATOLOŠKA MRŽNJA HRVATSKE!? Jelena Veljača preselila se u Beograd, nećete vjerovati zašto

Komentari

Komentari