Ponedjeljak, 13 srpnja, 2020

STIV CULEJ proglasio koalicijskog partnera HDZ-a sumnjivim balastom

U današnjoj čestitki povodom Dana državnosti  HDZ-ov donedavni saborski zastupnik Stevo Culej izjavio je kako „danas pod sumnjivim koalicijskim balastom kormilarimo mutnim političkim vodama kojima gospodare agresori, oni tihi i pritajeni danas, usmjereni od strane onih otvorenih 90.- tih“ te dodao kako je i danas potpuno spreman. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Danas slavimo jubilarnu 30. obljetnicu Dana državnosti Republike Hrvatske. 30. svibnja 1990. godine konstituiran je prvi višestranački Sabor i Hrvatska je simbolički raskinula s komunizmom. Hrvatski je narod donio zrelu političku odluku koja je Hrvatsku stavila na poziciju povijesne prekretnice. Iz sustava socijalističkog jednostranačja, jednoumlja, mrakobjesja i nazadnosti zakoračili smo u demokraciju.

Danas pod sumnjivim koalicijskim balastom kormilarimo mutnim političkim vodama kojima gospodare agresori, oni tihi i pritajeni danas, usmjereni od strane onih otvorenih 90.- tih. Obranili smo domovinu u Domovinskom ratu, ali nismo se oslobodili svih protuhrvatskih elemenata.

Nepodcjenjujući dane koji dolaze, svijesni gospodarske i medijske agresije i realnih nevolja naše sudbine, potpuno SPREMNI, zajedno kličemo ovom Danu i slavimo sve koji su pali ostvarujući san generacija – suverenu, samostalnu i neovisnu HRVATSKU. S nama su!

„Neka nam živi i napreduje demokratska i suverena Hrvatska!“, tadašnja je želja prvog predsjednika Republike Hrvatske, dr. Franje Tuđmana, a koju istinski domoljubi u svojim srcima nose i danas.

Čestitam VAM DAN DRŽAVNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE !

Foto: fah

Komentari

Komentari