Utorak, 11 kolovoza, 2020

STIER RAZBJESNIO HDZ: Očekujemo da žestoko napadne tim Miroslava Škore

Davor Ivo Stier podržat će Kolindu Grabar-Kitarović u utrci za Pantovčak. Istodobno izjavljuje da mu ne pada na pamet napadati njezina protukandidata Miroslava Škoru. Ovakav stav je u HDZ-u dočekan s nevjericom.

Plenkovićevi suradnici govore sve glasnije kako je takva njegova podrška s figom u džepu i izraz njegovih osobnih ambicija.”Izjava je što se nas tiče u najmanju ruku zbunjujuća. Ako uzmemo u obzir da najžešći napadi prema Kolindi dolaze upravo iz tabora protukandidata Škore, izjavu tumačimo kao da daje potporu s figom u džepu i kao izraz njegovih osobnih ambicija, a ne stvarne želje da pomogne Kolindi i stranci”, razljutili su se na Stiera u vrhu HDZ-a.

“Ako nije u stanju odgovoriti na kontinuirane napade i dezinformacije koje stižu iz stožera Miroslava Škore, onda je ta njegova potpora Kolindi s figom u džepu”, ponavljaju izvori iz vrha HDZ-a Jutarnjem listu. Stier je, pojašnjavjući zašto neće napadati Škoru, rekao da je HDZ-ov protukandidat Zoran Milanović, a ne Škoro. U HDZ-u na tu njegovu izjavu odgovaraju kako time praktički šalje poruku članovima i simpatizerima HDZ-a da su Kolinda i Škoro isto.

“To je nama neprihvatljiva teza koju moramo raskrinkati i razjasniti što zastupaju ljudi oko Škore”, poručuju u vrhu HDZ-a.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> NEZAMISLIVO: Srbin u četničkoj majici napao hrvatskog branitelja
>>> ZAVRŠIO U BOLNICI: Emir Hadžihafizbegović danas bi trebao biti hitno operiran
>>> Plenkovića iznenadila slika Ante Pavelića kod Kuščevića: ‘Nisam mogao vjerovati’
>>> Novinar Indexa šokirao mržnjom: ‘Oj ti gov*o, gov*o Velebita!’
Komentari

Komentari