FaH

Borna Barišić pokupio je ozljedu u kvalifikacijskoj utakmici protiv Mađarske, ali prije povratka u Glasgow skeniran je u Zagrebu, što je poprilično naljutilo njegovog trenera Stevena Gerrarda, piše Gol.hr.

“Ne možemo računati na Barišića i jako sam razočaran jer smo ga mogli imati na raspolaganju. Trebao se vratiti u Glasgow odmah čim se ozlijedio jer je postojala šansa da se oporavi. No iz meni nepoznatih razloga ostao je još nekoliko dana”, rekao je Gerrard u najavi utakmice.

Naime, 26-godišnji lijevi bek hrvatske reprezentacije propustit će nedjeljni derbi sa Celticom, drugi derbi koji propušta zbog ozljede.

”Mi plaćamo igrača. Kada se igrač ozlijedi na okupljanju reprezentacije, trebali bi ga odmah poslati natrag prvim raspoloživim letom, nakon čega bi ga mogao preuzeti naš liječnički tim. Pitajte njega i Hrvatski nogometni savez zašto se odmah nije vratio. Da sam mu ja izbornik, iz poštovanja prema njegovu klubu poslao bih ga na prvi avion da ga klupski liječnici mogu što prije pregledati”, dodao je Gerrard.

Legenda Liverpoola potom je otkrila kako će ovo ljeto provesti nova pravila za internacionalne igrače.

”Ako se ozlijedš na okupljanju reprezentacije, budi na sljedećem letu. Ako nisi na idućem letu, ostavit ćeš mogućnost da te kaznimo”, zaključio je Gerrard./HMS/


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Evo zbog kojih loših navike s hranom imamo problema sa stalnim debljanjem
>>> 3D tehnologija nudi prvi fizički dokaz o tome što se odavno vjerovalo o Bibliji
>>> Kanye West pokreće svoju vlastitu crkvu, a razlog užasava kršćane
>>> “Vukovar: Haš” doveo do informacija o grobnici ’91.?
KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!