Četvrtak, 13 kolovoza, 2020

STANKOVIĆ PRETJERAO: Napali ga teoretičari zavjera zbog dr. Sladoljeva, on im brzo odgovorio

Aleksandar Stanković jučer je u emisiji Nedjeljom u 2 ugostio Dragana Primorca, a nakon toga na Facebooku mu se javilo stotinjak ljudi, koji su mu predložili da pozove i dr. Srećka Sladoljeva, poznatog antivaksera i čovjeka koji za epidemiju korone krivi Billa Gatesa.

Podsjetimo, Sladoljev je kao jedan od glavnih argumenata toj tezi pretvorio Gatesovo ime i prezime u brojeve preko ASCII sustava i dobio 666, odnosno Ivanov biblijski broj Sotone.

Stanković je na Facebook stranici emisije odgovorio kako Sladoljeva neće pozvati u emisiju, a uz to je i pokazao crtež s brojevima koji od imena Srećka Sladojeva tvore ime Dragana Primorca, prenosi večernji list 

– sponzorirano B.Gates Nakon jučerašnje emisije s Draganom Primorcem javilo se 100 fejsbukovaca s istim pitanjem kada će Srećko Sladoljev biti gost. Autorov odgovor prenosimo u cijelosti. “Srećko Sladoljev neće biti gost emisije Nu2 jer ako njegovo ima stavite u anagram pa oduzmete kozmički broj 7 i dodate 26 dobit ćete 742. Prema informacijama iz prve ruke 742 je omiljeni broj Dragana Primorca, a to može značiti samo jedno. Srećko Sladoljev je u stvari Dragan Primorac as himself. Kako je Primorac već bio gost jučer nećemo ga zvati opet u nedjelju.” autor”, stoji u objavi.

Vrlo brzo u komentarima su se javili i poštovatelji Srećka Sladoljeva, koji su mu kazali kako bi ga trebao pozvati, jer postoji interes javnosti.

– Neće biti gost jer vam je emisija pod cenzurom. I zato jer bi konačno netko rekao istinu o svemu. A onda bi vaša emisija vrlo brzo nestala sa programa – bio je jedan od komentara.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Kakav šamar! Đoković rekao sve što misli o Zadru u jednoj rečenici…
>>> MARCEL HOLJEVAC: Braniteljske mirovine bi ukidali oni s povlaštenim saborskim mirovinama
>>> Loše vijesti: Stiže nenadani udar na džepove, izbit će vam preko 700 kn…
>>> MASKE SU OPASNE ZA ZDRAVLJE – ima li u tome istine?
>>> HDZ-OVCI OGORČENI ZBOG KOLINDE: Šokirali smo se! Je li svjesna što čini?
Komentari

Komentari