instagram

SRBIN S TETOVAŽAMA ZVEZDE PRETUČEN U BAŠKOJ VODI, povod snimke delije koji mokri po spomenicima branitelja?

Podijeli

Državljanin Republike Austrije, Srbin i pravoslavac Saša Vukojević ( 39) jučer je brutalno pretučen u Baškoj Vodi oko 19 sati. Napadnut je s leđa dok je supruzi i dvjema njihovim djevojčicama iz fast fooda nosio jelo, a nakon što su ga tri napadača oborila udarcem u potiljak uslijedilo je neviđeno brutalno cipelarenje, toliko da su zgroženi ostali svi koju su se našli u to vrijeme usred rive, od turista do osoblja restorana kraj čije se terase incident dogodio, prenosi Jutarnji.

Saša stvarni povod ne zna, jer napadači nisu ništa pričali dok su ga batinali, no ni on ni njegova supruga Manuela ne dvoje da je postao meta zbog tetovaža koje ima na tijelu. Na listu desne noge ima tetoviran pravoslavni križ, na lijevom ramenu tetovaže dva najdraža kluba, Werdera iz Bremena i, na svoju žalost, Crvene zvezde iz Beograda, na desnoj ruci svoje ime na ćirilici, a uz sve to je oko vrata nosio pravoslavni križ. Sa suprugom Manuelom, Hrvaticom iz Čovića kraj Otočca živi u austrijskom gradiću nedaleko Linza. Prije pet dana stigli su na ljetovanje, jučer su ga zbog ovog nemilog događaja naprasno prekinuli, a već danas se vraćaju u Austriju.

– Rodom sam iz Srpca kraj Nove Gradiške, ali smo u Austriju odselili 1992. godine, kada sam ja imao dvije godine. Manuela je dolazila u posjet ocu koji je ovdje radio. Nikakve međunacionalne razlike nama nisu bile bitne da se zavolimo i oženimo i nikada ja svih ovih godina nisam imao problema, a ljetovali smo u Vodicama, na Viru, na Braču, ma svuda – priča za Jutarnji šokirani Saša u Manuelinoj kući u Čovićima, koji je Hrvatsku smatrao drugom domovinom.

Na policiji su Vukojeviću rekli da su bila trojica, jer su ih toliko vidjeli na nadzornim kamerama susjedne mjenjačnice koja je sve snimila.

Na usnama je dobio osam šavova, ima tri rasklimana zuba i modrice po cijelom tijelu. On i supruga uvjereni su da su simboli koje ima na tijelu razlog napada.

Komentari

Najnovije