Utorak, 14 srpnja, 2020

SRBI PROSLAVILI PORAZ: Vučić posebno pozdravio Pupovca, Plenkoviću je li ti neugodno?

KRUŠEDOL, FRUŠKA GORA – SRBI PROSLAVILI PORAZ! Vučić posebno pozdravio Pupovca; Plenkoviću jel’ ti barem malo neugodno što ga držiš u vladi?!

Nije problem to što je Pupovac Vučićeva pudlica. Problem je u tome što je ta pudlica dio hrvatske vladajuće koalicije. Problem je što drma našom državom, a sada više čak niti ne skriva da je na strani poraženih okupatora. Kako je uopće moguće da netko tko Oluju naziva “pogromom” bude na vlasti u Hrvatskoj?! Plenkoviću, zašto danas kod manastira Krušedol na Fruškoj gori ima više Srba nego što će sutra biti Hrvata u Kninu?! Kome je u interesu na skroman – da ne kažem bijedan način, slaviti najveću pobjedu u hrvatskoj povijesti?

Vučić je danas na mitingu pod nazivom ‘Oluja je pogrom’ ponovo prijetio Hrvatskoj, govorio o uvođenju ćirilice u Vukovar (slično kao i HDZ/SDP-ovi ustavni suci), ponovio je stare teze o “srpskoj” Glini… Hoće li ga Kolinda opet dočekati uz najviše državne počasti i prošetati s njim crvenim tepihom? Je li to ta Srbija koju probriselski premijer i njegovi pioniri iz nazovi-vlade uvode u Europsku uniju?! NIJE PROBLEM U SRBIMA, PROBLEM JE U NAŠIM IZRODIMA!

Apsolutni gospodar tzv. RS Milorad Dodik je na Fruškoj gori rekao da “Tesla nije nikada živio u Hrvatskoj” i da je Oluja “etničko čišćenje”… Pobjedničku i oslobodilačku akciju Hrvatske vojske usporedio je s Jasenovcem! Aleksandar Vučić je pred desecima tisuća nabrijanih Srba posebno pozdravio Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića, a oni su dobili ovacije krajiških Srba i ostalih ekstremista. Za sljedeću godinu predsjednik Srbije najavio je najveći skup krajišnika u povijesti. Prijeti da će se vratiti u Dalmaciju i Liku…

PHOTO: Na RTS-u je upravo završio prijenos mitinga s Fruške gore. Srbi su slavili poraz, a u prvim su redovima bili Plenkovićev partner Pupovac i “gradonačelnik” okupiranog Vukovara Stanimirović…

Autor: Velimir Bujanec/Facebook


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> OBJAVLJENE NOVE ANKETE: Kolinda više nije najpopularnija, pogodite tko je preuzeo
>>> Fratar u Sinju ‘priveo’ Plenkovića: ‘Alo, klekni tamo i pomoli se’ – video
>>> ŠKORO POMEO POD S MILANOVIĆEM: Cijeli profesionalni život proveo je na državnim jaslama
>>> UOČI PROSLAVE ‘OLUJE’ Evo gdje su bili aktualni politički čelnici te ratne 1995., ali u Kninu će sada biti svi!
Komentari

Komentari