FaH

SRBI NAPRAVILI TV EMISIJU O THOMPSONU: Pogledajte je!

Podijeli

U nedavnom Magazinu Oko Radiotelevizije Srbije, kojeg možete ovdje vidjeti, jedna od tema bio je hrvatski pjevač Marko Perković Thompson.

U prilozima se Thompsona predstavlja kao pjevača koji promiče ustaštvo, a Domovinski rat kao nekakav sukob lokalnih hrvatskih Srba s Hrvatima s kojim Srbija nije imala nikakve veze, a ne kao agresija JNA i četnika Srba na Hrvatsku. Thompsonu se također pripisuje izvođenje pjesme „Jasenovac i Gradiška Stara“, iako je Thompson u nedavnom intervjuu za njemačke novine – koje taj autorizirani intervju nisu objavile, već je novinar prepričao svoje umjetnički doživljaj Thompsona – to demantirao ističući da je riječ o montaži, te kako nikad nije javno izvodio tu pjesmu (za razliku od Stipe Mesića).

Na kraju, jedan od od govornika u emisiji jasno daje do znanja zbog čega napadaju Thompsona: ističe da je upravo Thompson onaj koji održava „domoljubni plamen“ među Hrvatima. To je, čini se, ono što srpskoj javnosti najviše smeta.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SRBIN S TETOVAŽAMA ZVEZDE PRETUČEN U BAŠKOJ VODI, povod snimke delije koji mokri po spomenicima branitelja?
>>> Neugodnosti za Hrvate na hrvatsko-slovenskoj granici ne prestaju: Htjeli mu napisati čudnu kaznu
>>> ZASTUPNIK DP, BRANITELJ S TRPINJSKE CESTE, ZARADIO GROMOGLASAN APLAUZ U SABORU: “SDSS po Vučićevim napucima već godinama pokušava relativizirati srpsku agresiju”
>>> MILANOVIĆ: “PREKIDAM KOMUNIKACIJU S PLENKOVIĆEM, A PARASTOŽER JE NEUSTAVAN”
Komentari

Najnovije