Subota, 11 srpnja, 2020

SRAMOTNO ​Trener Veleža Rahimić igraču Olimpika Danijelu Stojanoviću psovao ustašku majku

Buran dan je iza nogometaša Olimpika i Veleža, koji su se na Otoci sastali u utakmici sezone Prve lige FBiH. Nije bilo pobjednika, završeno je 2:2, a susret su obilježile nesportske stvari. Bilo je napeto na terenu, a na sve strane su se mogle čuti psovke. Ibro Rahimić je nogometašu Olimpika Danijelu Stojanoviću psovao ‘ustašku majku”, Stojanović i Zeba su mu uzvraćali, a nakon svega se oglasio i lijevi bočni Olimpika.

“Istina je da je psovao ustašku majku meni, ali je tužno i žalosno da je takav čovjek pedagog i trener. Ja nikada u životu nikoga nisam gledao na takav način i to je za mene zgražavajuće”, rekao je Stojanović nakon utakmice na Otoci, piše SCsport.ba.

Ibro Rahimić je u izjavi nakon utakmice rekao da će Stojanović zapamtiti dan kada je psovao, a nogometaš Olimpika je to prokomentirao:

“Dajte, nismo djeca. Može sada reći tko god što hoće. Možda su sve izjave proizišle iz nervoze koja se uvukla u njega zbog rezultata njegovog tima, ne znam ni ja koji je razlog. Te nekakve prijetnje neka stavi za sebe, meni ne treba prijetiti”, rekao je Stojanović.

Rahimić je potvrdio da je psovao, ali i da su igrači Olimpika psovali njemu pokojnu majku.

“I Zeba je meni psovao. Ja sam psovao i priznajem, ali nisam zaslužio da mi netko psuje moju rahmetli majku. Ja ću njima to vratiti, vidjet ćemo se nekad”, riječi su Rahimića.

Velež je nakon utakmice ostao prvoplasirani s 46 bodova, a Olimpik ima četiri manje./HMS/


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Ovo su simptomi raka debelog crijeva – ne ignorirajte ih čak i ako ste mladi
>>> Nezamislivi rasizam Ive Goldsteina traži javnu osudu
>>> Intervju s Romanom Leljakom, istraživačem komunističkih zločina: Istina mora biti dostupna svakome
>>> Na pomolu senzacionalan scenarij u svijetu nogometa; Jose Mourinho i Luka Modrić opet zajedno
Komentari

Komentari