Srijeda, 8 travnja, 2020

SRAMOTA: Razočarao fanove u Hrvatskoj, Srpski mediji ga slave jer širi mržnju protiv Hrvata i Bošnjaka

Dončić svojim sramotnim potezom prije dva dana razočarao sve koji su ga simpatizirali, posebno u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini

Luka Dončić uvijek nas je oduševljavao svojim košarkaškim znanjem i talentom, te velikom glađu za pobjedama. Sa 19 godina u Europi je osvojio sve što se može osvojiti i otišao u NBA ligu gdje će od naredne sezone igrati u redovima Dallasa, zbog čega su Amerikanci i svi ljubitelji košarke uzbuđeni.

U Hrvatskoj je Luka stekao ogromne simpatije, tolike da ga se počelo uspoređivati s nikad prežaljenim košarkaškim genijem, Draženom Petrovićem.

Dončićeva objava na Instagramu

Ipak, Dončić je svojim sramotnim potezom prije dva dana razočarao sve koji su ga simpatizirali, posebno u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Naime, mladi slovenski košarkaš na svom Instagram profilu podijelio je sa fanovima kako uživa u pjesmama ozloglašenog srpskog pjevača Baje Malog Knindže, čovjeka čije pjesme na žestok način pozivaju na nacionalizam, čije su pjesme opijene mržnjom prema svemu hrvatskom i muslimanskom…

Ipak, najbolji košarkaš Europe uživa u njegovim pjesmama. Srbi, naravno, likuju zbog toga, u svom stilu:

“To Luka Srbine: Najbolji košarkaš Europe sluša Baju Malog Knindžu! Dončić u transu uz hit stan’te paše i ustaše”, naslov je na srpskom tabloidu Kuriru.

Inače, stihovi pjesme koju je Luka podijelio veličaju srpskog zločinca Dražu Mihailovića koji je tijekom Drugog svjetskog rata pozivao na ubijanje Hrvata i Muslimana. Uz ove pjesme, Baja Mali Knindža uglavnom je slavu stekao pozivanjem mržnje i nacionalizma prema Hrvatima i Bošnjacima. Nakon ovog, sigurno da će Luka Dončić, inače čudesan košarkaš, izgubiti puno simpatija u Hrvatskoj i BiH. Pitamo se: Luka, Luka, što ti je to trebalo?!


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> HRVATI IZ AUSTRIJE U PANICI: Policija provjerava državljanstva Turaka ali i Hrvata

>>> POLICIJA ĆE MU TO DOPUSTITI? Radikalni srpski političar iz Crne Gore dolazi u Knin zbog Oluje

>>> VIDEO/ MATE BULIĆ: To što su Thompsonu učinili u Zagrebu je dno dna

Komentari

Komentari