fbpx
Ponedjeljak, listopad 14, 2019

SP Rusija: Predsjednica Grabar Kitarović očekuje prolazak u finale

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar KItarović izjavila je u srijedu u Bruxellesu kako očekuje da će Hrvatska proći u finale Svjetskog nogometnog prvenstva te uputila poruku hrvatskim nogometašima da igraju najbolje što mogu.

Predsjednica Grabar Kitarović sudjeluje u Bruxellesu na sastanku šefova država ili vlada zemalja članica NATO-a.
Na pitanje po dolasku na summit hoće li se Hrvatska nakon večerašnje polufinalne utakmice Između Hrvatske i Engleske boriti za prvo ili treće mjesto, odgovorila je da očekuje ulazak u finale.
“Vjerujem da ćemo se boriti za prvo mjesto, vidimo se u finalu. Jutros sam izborniku Zlatku Daliću i svim našim ‘vatrenima’ poslala poruku da se drže, da igraju najbolje i najljepše što mogu i da neopterećeni rezultatom igraju za obitelji, naše mlade koji traže šansu u Hrvatskoj, za našu Hrvatsku, hrvatski narod, sve građane i sve one koji navijaju za Hrvatsku diljem svijeta, a vidjeli smo da takvih ima jako puno”, rekla je predsjednica.
Utakmica, koja počinje u 20 sati, igra se u vrijeme kada čelnici NATO-a imaju svečanu večeru.
“Bit ćemo na večeri i bit ću s njima svim srcem. Naći ću načina da nekako nosim nacionalne boje, ne bi bilo u redu da baš nosim dres, bit će stalno kraj mene i naći ću načina da pokažem kroz nekakav fizički element potporu našem timu, da smo s njima u srcu, ovaj puta ne na utakmici, ali u srcu i vidimo se u finalu”, rekla je predsjednica Grabar Kitarović. Hina

Komentari

Komentari
%d blogeri kao ovaj: