Nedjelja, prosinac 8, 2019

Sotonistički obredi u Zadru? Jezivi krvavi crteži pronađeni u napuštenoj zgradi

Navodno su u napuštenoj zgradi sljedbenici tajne sotonističke sekte Mysterium Aloim održavali svoje obrede
U napuštenoj zgradi u Ulici Ivana Meštrovića u Zadru 9. prosinca prošle godine buknuo je požar koji je, po svemu sudeći, bio podmetnut. Zadarska policija ovih je dana objavila fotografije nekoliko mladića za koje se sumnja da su na prvom katu zgrade izazvali požar koji je potom zahvatio cijeli napušteni objekt, inače u vlasništvu države, gdje se nekoć nalazio kasino.

No, čini se da je u napuštenoj zgradi u Zadru bilo prilično “živo”. Vijesti.hr doznaju da su u toj zgradi navodno održavani sotonistički obredi, a u posjedu su i ekskluzivnih fotografija koje potkrepljuju te tvrdnje stanara iz susjedstva.
Naime, prema njihovim saznanjima, za to su znali brojni Zadrani, a sljedbenici tajne sotonističke sekte Mysterium Aloim javnosti su postali poznati još 2011. godine kada su na Gradskom groblju u Zadru orkvnuli grobove na način da su iščupali ili okrenuli naopako 72 križa.

Čak su na internetu imali i svoj blog ‘Sotonizam 616’, a brojka navodno ima isto značenje kao i 666 koji je u međuvremenu ukinut.

Osim tog broja, zidovi su iscrtani pentagramima i takozvanim ‘Sotoninim križem’. Najjeziviji je crveni otisak dječjeg stopala, a čija veličina odgovara novorođenčetu ili bebi staroj tek nekoliko mjeseci.

Stoga mnogi špekuliraju da je taj prostor namjerno zapaljen upravo zbog obreda koji su se ondje odvijali.

Premda je, osim zidova, crvenom bojom natopljen i pod, pretpostavlja se kako je ipak riječ o boji, a ne o krvi, piše RTL.

Fotografije možete pogledati ovdje.

Komentari

Komentari