Četvrtak, 9 srpnja, 2020

Somalijci brutalno silovali 13-godišnju Šveđanku pa dobili tipično „švedske“ kazne

Trojica somalijskih imigranata snimili su i na društvenim mrežama podijelili snimku svojeg krvoločnog grupnog silovanja 13-godišnje djevojčice u gradu Västerås .

Iako su kazne za navodno „mlade“ psihopate iznosile samo 8 mjeseci boravka u popravnom domu za mlade, žalbeni sud odlučio je praktički – prepoloviti njihove kazne, dok će četvrti zlostavljač biti pušten na slobodu jer je navodno – premlad da bi mu se sudilo, piše Fria Tider.

Dana 14. lipnja 2017., trojica Somalijaca silovali su djevojčicu u gradu Västerås. Somalijci, navodno rođeni 2000., osuđeni su u travnju ove godine na 8 mjeseci „pritvora“ u popravnom domu, prenosi tribun

Međutim, sutkinja je dvojici zločinaca skratila kazne na 5 mjeseci boravka u popravnom domu, dok će treći biti pušten nakon samo četiri mjeseca.

Četvrti sudionik brutalnog silovanja bio je optužen za izradu medijskog materijala dječje pornografije, ali mu se nije sudilo jer je navodno premlad, dok se na video snimci također navodno ne može uočiti je li djevojčica dosegla razinu puberteta!

Somalijci su djevojku prvo napili, da bi ju potom jedan od njih odvukao u zahod gdje ju je silovao. Djevojka je potom napustila zahod i htjela je pobjeći, ali su ju druga trojica spriječili te – brutalno grupno silovali – zbog čega je djevojčica obilno krvarila.

To ipak nije omelo njene krvnike koji su ju opetovano silovali još nekoliko puta, što su i snimili kamerom. Video snimke su i prikazane tijekom suđenja.

Na suđenju je otkriveno da se djevojčica nakon napada počela samoozlijeđivati te da je u dubokim psihičkim problemima zbog čega je izostala s velikog dijela nastave u školi. Zahvaljujući javnoj objavi video snimke, djevojčica je često i predmet zadirkivanja i uznemiravanja od strane drugih.

Trojica Somalijaca zahvaljujući dvostrukom švedsko-somalijskom državljanstvu neće biti deportirani.

Komentari

Komentari