Četvrtak, 3 prosinca, 2020

ŠOKANTNA PRIČA: ‘Ona je lažni domoljub’! Rozalija bijesna, ispričala što Željka Markić radi iza kulisa!

Gošće Podcasta Velebit kod Marka Juriča bile su Kristina Pavlović, koordinatorica inicijative Istina o Istanbulskoj, i Rozalija Bartolić, članica te inicijative i predsjednica Udruge Udovica grada Zagreba i Zagrebačke županije

Od svega o čemu su govorile, najviše su odjeknula izjave vezane za ponašanje Željke Markić koju su otvoreno prozvale za sumnjivo domoljublje i optužile da je sabotirala njihovu akciju Istina o Istanbulskoj konvenciji.

“Željka Markić odlučuje uskočila je u naš termin kako ne bi skupili potpise za promjenu izbornog zakona”, sukus je izjava Kristina Pavlović, a kako je to izgledalo detaljno je obrazložila Rozalija Bartolić navodeći da je Željka Markić čak bila zabranila Gordani Turić, majci poginulog hrvatskog branitelja, da govori na jednom skupu koji su zajednički organizirale.

“Nakon prosvjeda zbog dolaska Vučića u Zagreb, čijoj se organizaciji Željka Markić protivila , organizirali smo prosvjed protiv Istanbulske konvencije. U organizaciju se uključuje i Željka Markić i preuzima ju tako da smo bili u drugom planu. Tada smo na to pristali, ali danas to ne bih učinila.

Ona odlučuje kako će prosvjed izgledati, tko će biti govornici, koje će se poruke poslati. Naglašavala je da na skupu ne smije biti političkih poruka, a mi smo se uspjeli izboriti da govori gospođa Gordana Turić, jedna od osnivačica HDZ-a i majka poginulog hrvatskog branitelja.

Željka Markić je tražila njen govor, koji joj je dostavljen, jer je Željka morala sve kontrolirati, sve nadzirati da ne bi nešto negdje zaplesalo i otišlo u smjeru koji njoj ne paše. Na dan prosvjeda ujutro ona me zove i kaže da gospođa Turić ne može govoriti. Tu smo se porječkale, a ja sam se izborila da gospođa Turić govori. “Može ali neka govori prva i neka govori kratko”, nevoljko je pristala.

“Govorit će zadnja i govorit će onoliko koliko želi govoriti jer je to majka poginulog hrvatskog branitelja i tko si ti da zabranjuješ govoriti ženi koja je izgubila sina za Domovinu, a koja Plenkoviću želi poslati poruku da ne radi dobro za hrvatski narod”, kazala sam joj.

Gospođa Turić je nastupila, a dok je govorila Markićka me vukla za rukav i govorila ‘skida je je s bine’, za što imam više svjedoka.

Slično je bilo i sa skupom u Splitu gdje nije dopustila govoriti nikom tko nije po njenoj volji. Hrvatskom narodu mogu reći da svaki domoljub koji se predstavlja kao domoljub nije pravi domoljub”, zaključuje Rozalija Bartolić

U nastavku je objasnila kako im je Željka Mrkić i uskočila u termin prikupljanja potpisa protiv Istanbulske konvencije kako ne bi skupili potpise i odradila posao za nekoga.

Što je Rozalija Bartolić rekla  o Željki Markić možete pogledati u 29. minuti videa.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Kaos u Europi; nogometne utakmice se otkazuju u sve više zemalja!
>>> ‘NEŠTO SE DOGAĐA DOLJE U DUBINAMA JADRANA, NEŠTO OPAKO I JAKO LOŠE’ Uznemirujući izvještaj iz našeg podmorja: ‘Zaroniš dolje, a sve je krepano’
>>> Drama u Samoboru: prosvjednici traže da se Beljaka protjera iz Hrvatske, žele kažnjavanje ‘neprimjerenih izjava o ratu‘
>>> Jan Ivanjek: Ekskluzivni test i prikaz jurišne puške VHS-2, standardnog oružja Hrvatske vojske
>>> PA ZAR VEĆ? Milanović uhvaćen u laži i prije inauguracije
Komentari

Komentari