Utorak, 11 kolovoza, 2020

ŠOK ZA LEA MESSIJA: Nakon poraza autobus Barce otišao bez Messija

Nakon utakmice Messi je bio izabran za doping kontrolu, a imao je velikih problema jer unatoč silnim količinama vode nije mogao dati urin. Stoga je autobus s igračima Barcelone krenu u zračnu luku bez njega
Nakon prve utakmice na Camp Nou Lionel Messi bio je vrlo susretljiv, rukovao se sa svim igračima Liverpoola, pa potom i s trenerima, ‘opalio’ par fotografija s obožavateljima… Tako je kad se pobjeđuje, piše 24sata

No na Anfieldu je to bila sasvim druga priča. Ljutit, frustriran od teškog debakla i poraza Argentinac gotovo da nije nikome ni čestitao. Odjurio je u svlačionicu bez da je išta rekao, a tako je bilo i nakon utakmice.

Pred medije su jedini imali hrabrosti stati Luis Suarez i Sergio Busquets.

– Nemamo što reći osim da se ispričavamo svim navijačima, ponovio se Rim, za koji smo vjerovali da je bio samo loša večer – rekao je Busquets, dok je Messi prošao pored novinara s rukama u džepovima i bez izjava.

Argentinac je bio izabran za doping kontrolu, a kako unatoč silnim količinama vode nije mogao dati urin, autobus s igračima Barcelone je krenuo prema zračnoj luci bez Messija.

Naravno, ljudi iz Barcelone ostali su s Messijem na Anfieldu i dogovarali poseban, privatan prijevoz kako bi se u zračnoj luci našao s igračima. Dogovoren je poseban transfer uz policijsku pratnju, kojim se Messi naknadno priključio momčadi.

Inače, bila je ovo jedna od najlošijih Messijevih utakmica ikad. Imao je čak 17 izgubljenih lopti, što je jedan od najlošijih igračkih večeri u karijeri. Jedini igrač na terenu koji je imao više izgubljenih lopti je Jordi Alba, koji je izgubio ili krivo dodao čak 21 loptu.

No, ni u rubrici dodavanja nije bio ništa bolji, imao je tek 35 točnih dodavanja, što ne pamte ni najpedantniji statističari.

Ipak, u jednoj rubrici Messi je bio najbolji igrač Barcelone, a to su udarci prema golu Liverpoola. Imao je dva udarca u okvir i dva izvan okvira gola Alissona Beckera.

Naravno, odmah nakon utakmice javili su se i dežurni ‘hejteri’, pa su se prisjetili da Messiju u polufinalima baš i ne ide, a posljednji gol koji je zabio u gostima u polufinalu Lige prvaka bio je Real Madridu 2011. godine.

Nije to sve, prisjetili su se i da je Argentinac od 112 golova u Ligi prvaka, samo šest zabio u polufinalima, te da mu je ovo jedna od najlošijih utakmica u karijeri.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> (VIDEO) SRBI BRUTALNO NAPALI LOVRENA ZBOG SNIMKE: Nazvali Hrvata ogavnim: ‘On nije čovjek’!
>>> PAPA FRANJO ŠOKIRAO HRVATSKU!? Progovorio o kanonizaciji Stepinca, ”postoje neke nejasne točke’’
>>> PROGOVORILA DJEVOJKA KOJA JE NAČELNIKA OPĆINE I BIVŠEG HDZ-OVCA OPTUŽILA ZA SILOVANJE: Opisala mučne scene u vatrogasom domu
>>> Žestoka kritika na račun Zidanea: Tjeraš iz Reala jednog od najboljih na svijetu…
>>> POLICIJA PRIMA PANIČNE POZIVE GRAĐANA: Na Facebooku kruži nova sofisticirana prijevara, pazite na ovo!
Komentari

Komentari