SMRTONOŠE DOLAZE: Vojska je već odavno trebala izaći na granicu

Podijeli

Svatko ima svoga smrtonošu! Negdje je dovoljan jedan čovjek postavljen na odgovarajuću lidersku funkciju preko koje vješto provodi zadanu politiku, a negdje se tim zanatom bave tisuće naivaca vođeni brojnim obučenim liderima skupina. U oba slučaja učinak je isti – propast domaćina! Hrvatska se svojim geografskim položajem nalazi na pragu civilizirane stare Europe, a nategnuta granica kršćanstva pod rimskom upravom završava baš u našem dvorištu. Naš narod broji svoje pripadnike i u krilu susjedne nam majke Bosne i Hercegovine, pa su nam vrata širom otvorena prema njima. Kroz ta vrata dolaze dvije opasnosti protiv kojih se naš konstituivni narod u BiH nema s čime boriti. U danima pred nama moramo pokazati naše civilizacijske stečevine, a i one kršćanske, dok zdrav razum za vrijeme Igri prijestolja u HDZ-u viče „Hold the door!“.  Floskula Anemičnog dezertera o tome kako Hrvate u BiH ne želi ostaviti s druge strane žice je notorna laž. Hrvati prelaze na legalnim prijelazima s putovnicom RH u ruci, a ne preko brda kao hajduci i teroristi. Politika žica-granica-strojnica se već pokazala uspješnom u Mađarskoj i Sloveniji, ali mi još plaćamo briselsku fotelju našem smrtonoši.

Kad diplomati upotrijebe riječ „izazovi“ valja nam biti spreman na najgori scenarij. Stručnjaci se nadaju kako će Korona virus (corona virus; COVID-19) s toplijim danima doći i proći, ali je li to kraj bio-terorističkim „izazovima“? Nije! Grčka je relativno daleko, ali u Bosni se već nalazi osam do deset tisuća (i)migranata među kojima već postoje opasne bolesti, kriminalne skupine i prikriveni Isilovci. Oni su puno bliže i puno opasniji. Kad dobiju COVID-19  čak će i dobronamjerni ljudi  u potrebi postati  biološka prijetnja. Vojska je već odavno trebala štititi Republiku Hrvatsku.

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan odbio je europsku pomoć vrijednu milijardu eura za prihvat migranata u Turskoj izjavivši u ponedjeljak: “Razgovaramo s njima. Kažu nam: ‘Poslat ćemo vam milijardu eura’. Koga vi hoćete prevariti ? (…) Ne želimo više taj novac”, čovjek čuva sigurnost i zdravlje svojih sugrađana. U isto to vrijeme mi nismo spremni za model specijalnog rata koji slijedi. Scenarij je već viđen, ali nikad na ovakvoj skali opasnosti. Što se krije iza slatkih riječi keceljaša ( ne one za pekmez ) „izazovi su pred nama“? Slijedi odgovor!

Krenimo redom kroz povijest …

Gaddafijeva kletva: Ostvaruje se prijetnja pokojnog diktatora i pristižu na nas milijuni izbjeglica! Što slijedi Europi i Hrvatskoj?

Što nam donose nesretnici u potrebi i među njih ubačeni teroristi i kriminalci? „Kad misle da je cijena rada u Hrvatskoj previsoka, globalisti dovedu migrante!“- kaže Steve Bannon, legenda američkog i Svjetskog suverenizma.

No što (i)migranti donose sa sobom? Osim pojedinaca u potrebi koji stvarno bježe od rata i ekonomskih (e)migranata koji žele bolji posao u sociološki gledano agregatu („mješungu“) (i)migranata zastupljeni su  i radikalno-ekstremni orijentirani pojedinci te eksponenti terorističke i kriminalne sastavnice, naravno, organizirani u ozbiljne i opasne skupine. Bajka o inženjerima i doktorima pokazala se kao politička laž još na početku (i)migrantske invazije. Ovdje vrijedi citirati Prof.dr. Borisa Podobnika:“Imajmo u vidu da i istraživanja u najelitnijim znanstvenim časopisima, kao što je Science, pokazuju da je bolje uzimati kao imigrante one koji su sociološki, religijski i jezično bliži starosjediocima jer je brzina asimilacije i integracije veća. Dakako, možemo se mi i zaigrati pa primati i ljudoždere ili stanovnike zemalja koje imaju ebolu, no je li pametno pokazati takvu neograničenu toleranciju? Možemo mi primati svakoga, ali nam se lako može dogoditi da, primjerice, dobijemo zagovornike Islamske države Hrvatske, kao što su u Belgiji dobili poklonike Islamske države Belgije.“

Pokazalo se kako u socijalnom agregatu može stvarno biti i pokoji informatičar, liječnik i inženjer, nađe se i mehaničara i radišinih neimara, ali ih je malo, jako malo. Može li takva (ne)prilika nastati i proći „ispod radara“ ozbiljnih centara moći, „proxy-partnera“ na terenu, (para)obavještajnih i financijskih organizacija?! Odgovara li primjerice Turskoj ili Kini (koje svoje gospodarstvo grade na jeftinoj radnoj i inženjerskoj strukturi stanovništva) dolazak milijuna jeftini i zdravih radnika u EU? Teško. Odgovara li Rusiji primjerice dolazak radikalnih divljaka uzduž južnih trasa plinovoda u Europu dok je ona spojena s Njemačkom ispod Baltika, gdje nitko ne može podmetnuti bombu na plinovod? Naravno da!

Riječju, (i)mirgacije su oružje, a zaraženi (i)migranti neovlašteno posjeduju i prenose biološko i ideološko oružje. Neki to čine svjesno, neki su samo „korisni idioti“ ali učinak na EU je isti. Uostalom, mi stalno pretpostavljamo kako će se svi koji dođu ponašati odgovorno. Neki i hoće ali što s onima koji neće? I širiti će zaraze namjerno. Kako ih detektirati?IZ ove pandemije  COVID-19 vidljivo je kako niti RH, niti EU nemaj odgovor. Zašto bismo žrtvovali svoju sigurnost? Nama nitko nije pomogao na Bleiburgu, dakle niti Hrvati nemaju potrebu pomagati ikome!!!

Kako će se EU odnositi prema Hrvatima u ovoj krizi? Odgovor smo dobili u „bivšoj“ EU. U Austro-Ugarskoj Sarajevu je određena uloga „azila za sifilis“ – neizlječivu sidu onog vremena. Povijest se ponavlja a šupci/diplomati mažu nam oči s pričom o „izazovima“…

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan  nedavno je zaprijetio kako će sirijskim izbjeglicama “otvoriti vrata” prema Europi ako ne dobije dodatnu međunarodnu pomoć i podršku za planirano uspostavljanje “sigurnosne zone” na sjeveru Sirije

Agregat – Skup anonimnih i međusobno nepovezanih pojedinaca koji su u isto vrijeme na istom mjestu.ILUSTRACIJA: ZORAN RAVLIĆ-ZOKA

RAZOTKRIVANJE LAŽI – ljudski razvojni indeks (HDI) i centralni granični teorem (CTG)

Često prosječan građanin zamišlja špijune kao likove oboružani čudnim Q-napravama koji u bondovskom stilu čine vratolomije „u službi njezinog Veličanstva“. U stvarnosti, naoružani matematičko-statističkim i antropološko-biheviorističkim znanjima analiziraju poznate podatke i razvijaju/pripremaju buduće modele za potrebe politike, financijske oligarhije ili manje vidljive konglomerate moći. Proučimo sad dva temeljna alata obavještajne analitike; Human DevelopmentIndex (HDI) i Centralni granični teorem (CGT)!

HDI ili hrvatski rečeno- ljudski razvojni indeks, osmislio je 1990. pakistanski ekonomist MahbubulHaq uz (pri)pomoć indijskog kolege  Amartya Sen. Jednostavnim riječima, na osnovu statističkih podataka kao što su očekivana životna dobi, obrazovanju i prosječni dohodak sve zemlje svijeta razvrstane su od 1 (najuspješnije) do 0,001. Tako Skandinavija, SAD i Australija imaju najviši HDI, preko 0,9 skoro maksimalnih 1, ali primjerice, južni susjed Libije, Niger ima samo 0.354 .  Sve zemlje ispod 0,8 mogući su problemi, a ispod 0,6 gotovo sigurno su trajni problemi. Hrvatska je na pristojnih 0.85, a primjerice susjedna BiH na 0,77.

Sve korporacije obavezno promatraju HDI prije investiranja u neku zemlju. Bez obzira na prirodna/rudna bogatstva ako je HDI nizak, rizik je jednostavno preko granice isplativosti. Po potrebi, kako konkurentske države-tvrtke i/ili međunarodni koncerni ne bi ušli u zemlji se dodatno generira kaos te HDI i nadalje tone. Takav >>kontrolirani kaos<< opisao je naš poznati geopolitički analitičar, admiral Davorin Domazet-Lošo. Stratezi kaosa ciljano generiraju netrpeljivosti, socijalne i kulturološke konflikte, a  najjednostavnija obrana je homogena nacija. Gdje oduvijek nema različitih vjera/rasa/nacija/kultura nemoguće je izazivati kaos! Zato se (i)migranti ciljano dovode u Hrvatsku i stare zemlje Europe s niskim natalitetom. Poljska, Mađarska, Slovenije, ali i velike i uspješne zemlje popu Izraela i SAD-a postavile su jasnu obrambenu taktiku – žica-granica-strojnica. Dovoljno je samo pogledat  kako libtard-mediji (liberalno-retardirani) napadaju suverenističku politiku g. Trumpa i sve postaje jasno.

U povijesti postoji i suprotni proces. Stanovništvo izrazito visokog HDI, nakon II Svjetskog rata u okviru operacije >>Spajalica 2<< alocirano je iz Europe u južnu Ameriku i Australiju. Riječ je bila o zdravim,  fertilnim i obrazovani bijelcima i njihovoj djeci (>>Spajalica 1<< bila je operacija prikupljanja vrhunskih znanstvenika nakon pada nacizma u Njemačkoj). Države poput Čilea, Brazila i Argentine doživjele su kvantne skokove u razvoju  nakon dolaska te populacije. To nije sudbina koja čeka Hrvatsku i Europu. Pokazalo se kako je kaos moguće širiti i na druge prostore izvozom stanovništva s niskim HDI. Gle čuda, (i)migranti dolaze iz zemalja s uvjerljivo niskim HDI, što su na prikazanoj karti svijeta narančasta, crvena i tamno crvena područja.

Sada na red dolazi drugi važan alat – CGT.  Pojednostavljeno, Centralni granični teorem kaže kako će u dovoljno velikom i pažljivo uzetom uzorku sva svojstva koja otkrijemo biti jednaka ili gotovo jednaka svojstvima skupa iz kojih je uzorak uzet. Radi razumijevanja, zamislimo sad neku imaginarnu Afričku pokrajinu sa 100.000 stanovnika izmučenu ratom, glađu i bolestima. U njoj je tri četvrtine stanovnika zaraženo TBC-om, jedna polovina hepatitisom, a jedna četvrtina AIDS-om. Sad uzimamo uzorke po 100 stanovnika i testiramo ih. U prvom primjerice TBC ima 76%, hepatitis 51%, a AIDS samo 23%, potom u sljedećem bude  74, 50, 26 posto, potom u sljedećem 75, 49, 25, itd. Primijetiti ćemo kako, sukladno CTG-u u svakom uzorku ima gotovo identičan odnos zaraženih kao i u promatranoj pokrajini.

Distribucija tuberkuloze po Svijetu – TBC je četvrti razlog smrtnosti u svijetu

Znači li to kako će među svakih 100 (i)migranata iz te pokrajine biti i toliko zaraženih? U zamišljenom primjeru da, u stvarnosti ne! Biti će ih više! Razlog je jednostavan, što bi rekao Houra „jer bogati se ionako za sebe pobrinu“. Uspješniji slojevi stanovništva ili ne emigriraju ako nije ratna opasnost ili to čine elegantnijim kanalima. Putovanje nesretnika nije ladanje tako da se bolesti samo šire, ali postoje i daleko mračniji razlozi.

Gaddafijeva kletva i HIV-u u Libiji – početak bioterorizma kao (i)migrantske prijetnje

Gaddafi je u ožujku 2011. godine za TV postaju ‘France 24’ upozorio kako je bez stabilne Libije nemoguće kontrolirati mnoštvo (i)migranata iz Afrike i Bliskog istoka u nakani dolaska na  europsko tlo. Libija može postati Somalija Sjeverne Afrike, Mediterana. Vidjet ćete pirate na Siciliji,  u Lampeduzi . „Vidjet ćete milijune ilegalnih imigranata. Teror će biti pred vratima!“ – rekao je Gaddafijev omiljeni sin Saif, a Gaddafi dodao: „Mediteran će postati more kaosa“. Riječju, ako “Tripoli padne, milijuni izbjeglica preplaviti  (će) Europu i iznenaditi zapadne političare”. I obistinilo se! Od 2015. kako je i prorekao Europu potresa kaos, a (i)migranti nezadrživo prodiru, što dramatično osjeti i Hrvatska. Ova priča ima i prethodni nastavak.

Promidžbeni plakat iz vremena Gaddafijeve vladavine Libijom

Davne 1998.  u Libiji  je počelo suđenje palestinskom liječniku i grupi bugarskih medicinskih sestara, jer su navodno 1998. namjerno zarazili preko 400 djece HIV-om što je izazvalo epidemiju u dječjoj bolnici El-Fatih u Bengaziju. Osam i pol godina kasnije, nakon diplomatske aktivnosti i povećeg broja milijuna koje su neke EU zemlje platile prema šerijatskom običaju („krvavi novac“ – dat rodbini u zamjenu za oprost), cijela je grupa „oslobođena“ i ekstradicijski prebačena u Bugarsku. Oko 56-ero zaražene djece umrlo je do kolovoza 2007. a ostala su skupa s obiteljima dobili utočišta u Europi?! Do danas je poprilično nejasno  je li to bio „specijalni rat“ protiv Libije kako je tvrdio gaddafijev režim ili nedostatak higijenskih standarda kako su tvrdile EU zemlje, tek iznosi „krvavog novca“ koji su isplaćeni podgrijavaju sumnju. Diktatorov sin Saif Gaddafi izjavio kako će samo dječja bolnica u Bengaziju dobiti 300 milijuna EUR-a, a Francuska je prema dogovoru koji je postigao Sarkozy isporučila 168 milijuna EUR-a vrijednu opremu uključujući i tada najmodernije protuoklopne projektile M.I.L.A.N. Lukavi Gaddafi sklopio je dogovor „na veliko“, odrekao se razvoja nuklearnog oružja i prestao podmetati bombe u avione. Nije više niti morao. Točno je znao slabu točku Europe.  Na jugu zemlje, postavio je „mrtve straže“ i sprječavao (i)migrante iz saharske i subsaharske Afrike zaražene svakakvim idejama i opasnim bolestima kako ne bi ulazili u njegovu zemlju. Politika granica-žica-strojnica pokazala se efikasnom. Za sebe i užu obitelj napravio je osobnu zatvorenu kliniku i jako, jako pazio kako ga ne bi dohvatilo biološko ili kemijsko oružje . Za slučaj pada svog režima njegovi su špijuni razradili opasan plan koji se sada odvija. Uspostavljene su mreže krijumčara drogom koje su  potom aktivirane na šverc (i)migranata. I drugi igrači  u regiji pokušali su uspostaviti svoje kanale u istoj branši zbog čega nerijetko dolazi do obračuna  među (jadnim) (i)migrantiam … Padom režima njegovi špijuni su potražili nove gazde, a neki su ostali „vjerni“ i otvorili privatne migracijske centre. Što god to značilo!? Tamo im objašnjavaju „rupe“ u EU zakonima, upućuju 20-godišnjake da se prijave kao 16-godišnji maloljetnici, kako poderati odjeću na sebi i vrištati prilikom privođenja te lažno prokazivati policajce kao rasiste, kako širiti zaraze … specijalni rat/Gaddafijeva kletva na djelu. Dok voda nije došla do grla, a UN izaslanik posjetio centre i neke odredio za zatvaranje svi su okretali glavu od reketarenja nesretnika i širenja zaraza. Svjetska posla, što kažu Šokci. Samo kome će se to obiti o glavu? U zemljama poput Hrvatske s niskim prirodnim prirastom, svaki zaraženi Hvat ili Hrvatica znači i daljnje smanjenje ionako niske stope zdrave novorođenčadi, a u konačnici izumiranje i bez iseljavanja, poginulih u prometu i femino-fašističkog egoizma koji odvraća žene od majčinstva.

Otprilike istovremeno s događajima u Libiji koji će označiti početak bioterorizma HIV-om u Svijetu,  krajem 90-ih, palestinski teroristi kojima je pomagao Gaddafi i oni kojima je pomagao Iran, unaprijedili su samoubilačke napade i  „palestin vest“ (prsluk napunjen eksplozivom).

PIJ je započeo terorističke operacije protiv Izraela 1984. zbog čega su 1988. godine, njegove političke vođe protjerane u Libanon. Tu će ekstremisti PIJ-a dobiti obuku, podršku i potrebnu logistiku od Hezbollaha i njegovih pristalica u Iranu. Ta će veza opstati do danas. 1990. sjedište PIJ-a preselilo se u sirijsku prijestolnicu Damask gdje i dalje ima svoje sjedište s uredima u Bejrutu, Teheranu i Khartoumu.

(I)migranstki kamp u SL. Brodu

Proiranski PIJ (PalestinianIslamicJihad) i prosunitski Hammas izveli su do sada 171 samoubilački napad samo u Izraelu. Posljedice su 1.769 mrtvih i ranjenih ljudi u Svetoj zemlji. Žrtve svih napada korištenjem „palestin vest“ po Svijetu do danas teško je i pobrojati, ali nakon epizode u Libiji novost je bila biološko ratovanje. Samoubojice su se nekoliko mjeseci prije napada namjerno inficirali     HIV-om. O otme se uglavnom šutjelo kako se ne bi izazivala panika, ali obavještajne službe znale su istinu i izvještavale političare. Kako je sve izmaklo kontroli vidi se i iz članka (ekstremno) lijevog  >>Index.hr<< iz 2015. u tekstu: “Seksualne robinje IS-ovce zarazile HIV-om, sad su prisiljeni postati bombaši samoubojice“ koji polako priprema javnost na dodir sa stvarnošću.

Hladan tuš bila je ( kasnije zabranjena emisija „Bujice“ ) u studenom 2018 godine kada je hrvatska i svjetska javnost saznala razmjere problema. Emisija je „titlovana“ i podijeljena po njemačkom govornom području . Saznali smo za prešućenu web stranicu http://refcrime.info. Jedan problematični događaj/migrant je sigurnosna pojava, ali 73.111 dokazanih zločina ?! A tek oni koji još nisu otkriveni?! Kako neki zločini imaju i više počinitelja riječ je o pojavi veličine stotinu tisuća počinitelja i mogućih simpatizera samo u Njemačkoj. Na nivou Europe riječ je o ogromnoj sigurnosnoj prijetnji koja nije mogla proći ispod radara sigurnosnih sustava, ali politika je uporno promicala laž o „inženjerima i doktorima“ . Zašto nitko nije reagirao? Dio odgovora je i u medijskoj cenzuri .

Emisija „Bujica“ o (i)migrantskim zločinima i opasnostima (bio)terorizma prešućena je u Hrvatskoj. Titlovana je i preko različitih platformi prikazana u svijetu gdje nije mogla biti blokirana.

Sa COVID-19 koji nezaustavljivo dolazi, stvar dolaze na naplatu, ali i prije toga situacija je bila katastrofična, ali se šutilo o tome;

Ministrica zdravstva i socijalne politike Unsko-sanskog kantona dr. Nermina Ćemalović ( SDPBiH ) hrabro je potom javno istupila i opisala alarmantnom zdravstvenu katastrofu sa HIVom, TBC-om i Hepatitisom B i C među migrantima u susjednoj Bosni ( https://www.youtube.com/watch?v=Jw2fBNnGufs&t=290s ). Na bihaćkoj pulmologiji nema dovoljno mjesta za sve oboljele s aktivnom tuberkulozom. Sigurnosna situacija nije ništa bolja, jer dr. Ćemalović naglašava kako su u pitanju mladići od 15-30 godina i dodaje „evidentirano je puno ovisnika o narkoticima i hipnoticima, ima puno narkomana“ te upozorava kako se ne može kontrolirati epidemiološka situacija. Nakon masovnih tučnjava za premoć pojedinih kriminalnih frakcija u kampovima bude i po nekoliko stotina povrijeđenih. Stidljivo su i pristigla i druga izvješća o silovanjima, tučama te krimogenim nakanama „jadnih“ (i)migranata.

Treba napomenuti kako se mnogi (i)migranti lažno prijavljuju kao maloljetnici radi zloupotrebe sustava zaštite i kako ih na polazištu obučavaju o metodama agresivnog djelovanja i utvaranja u javnosti.

Tek napomena  Zakon o strancima u članku 5. predviđa  sigurnosnu provjeru za sve koji će boraviti na tlu RH. Zakon o sigurnosnoj provjeri to objašnjava u članku 41. kad su u pitanju stranci, i stavku 2. članka 4. istog Zakona. Tijekom (i)migrantske krize rađeni su samo preliminarni liječnički pregledi, a ne potpuna testiranja. Sigurnosne provjere nisu provođene. Javno pitanje  je ako su SDP i Ostojić-Milanović igrači tako kršili zakon, a s obzirom na razmjere opasnosti i sam Ustav, zašto Anemični Dezerter nije u svojoj Vladi poveo istrage i pokrenuo kažnjavanje nego dopustio nastavak pogubne prakse? Trebaju li Hrvati biti žrtve (bio)terorizma?

Mnogi emigranti u potrebi i među njih ubačeni (i)migranti skloni terorizmu i kriminalu bez provjere „naoružani“ biološkim oružjem (koje znaju upotrijebiti) šeću slobodno. Je li (vele)izdajnička Velika koalicija SDP-HDZ već na djelu? Uostalom njih čekaju EU plaće i nagrade za izdaju nacionalnih interesa, a nas problemi. Zašto sustav žica-granica-strojnica nije još uspostavljen. Jedan smrtonoša se priprema uništiti državotvornu stranku kako bi spriječio provođenje politike obrane opstojnosti Hrvata, a s druge strane stiže neznani broj smrtonoša za koje su svojevremeno „hrvatski“ mediji davali naputke „oslovljavajte ih kao izbjeglice“ pod utjecajem organizacija financiranih iz Soroševog džepa. Može li itko to zaustaviti?

Zoran Grgić, mag. ing.

neovisni analitičar

*Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala Priznajem.hr

Komentari

Najnovije