Subota, prosinac 7, 2019

Slovenski državljanin naoružan bombom i nožem pljačkao po Zagrebu

Zagrebačka policija uhvatila je 26-godišnjeg slovenskog državljanina, tereteći ga da je prijeteći bombom i nožem opljačkao mjenjačnicu i kiosk u Zagrebu i pokušao opljačkati još jednu mjenjačnicu

ZAGREB Zagrebačka policija uhvatila je 26-godišnjeg slovenskog državljanina, tereteći ga da je prijeteći bombom i nožem opljačkao mjenjačnicu i kiosk u Zagrebu i pokušao opljačkati još jednu mjenjačnicu.

Osumnjičeni je prvo razbojništvo počinio 25. rujna oko 14,30 sati, u Vlaškoj ulici, kada je prijeteći bombom i nožem zaposlenici kioska otuđio 7900 kuna.

Potom je 1. listopada oko 10 sati, također u Vlaškoj ulici i uz prijetnju bombom i nožem iz mjenjačnice ukrao oko 4000 kuna.

Treće razbojništvo pokušao je izvesti i tri dana kasnije oko 13 sati kada je u Ulici Frane Petrića, prijeteći bombom i nožem od zaposlenice mjenjačnice tražio novac.

U tom slučaju novac nije dobio pa je pobjegao iz mjenjačnice, izvijestila je zagrebačka policija koja je protiv osumnjičenog podnijela posebno izvješće državnom odvjetništvu./Hina/

Komentari

Komentari