Četvrtak, 27 veljače, 2020

Slom HDZ-a u Gospiću, njihovi vijećnici podržavaju prijedloge Karla Starčevića! Gospić ide u dobrom smjeru!?

Današnja osma po redu sjednica Vijeća Grada Gospića otkrila je i pokazala niz anomalija lokalne, gospićke politike za koju smo sve do danas, ili možda do neki dan mislili da je nezamisliva i neostvariva – donosi portal Lika-express.

Sjećamo se vremena kada se trebao donijeti proračun grada Gospića za ovu godinu. Ušli smo u privremeno financiranje, HDZ nije htio glasati za proračun, a onda su kao na dobrobit građana stavili u prvi red Ivana Bronzovića i izglasali proračun.  Sjećamo se tih vremena, ucjenjivanja, procjenjivanja, pametovanja.

Sada je situacija opet nekakva HDZ-ova, proizvoljna, želimo dobro gradu i građanima, ne sputavamo ih, podržavamo ih. Sada je, nakon mladog lava Ivana Bronzovića u prvi red iskočila Anela Serdar Pašalić. Nekada najrječitija HDZ-ovka, žena koja bi podržala i vraga ako dolazi iz HDZ-a sada okreće novu stranicu i podržava neku, bilo koju gradsku odluku.

Točnije odluku gradonačelnika Starčevića i njegovih partnera. Jasno da nas novinarska struka tjera da provjerimo zašto je tako. Starčević skromno kao inače kaže da je ovo grad građana i da nije potrebna nikakva stranačka stega već konstruktivna suradnja. Starčević kaže da on to čini za dobrobit građana jer 15 godina grad propada. Možda i više ,ali on je procijenio toliko. No ono što je bitno, u svih tih 15 godina HDZ-ova vlast je vladala Gospićem, znači vodila ga u propast.

Tko će im to oprostiti i kako će završiti borba unutar HDZ-a. Nadamo se ne na zlo građana.

Milan Tomašević/Lika-express

Komentari

Komentari