Ponedjeljak, 24 veljače, 2020

ŠKORO ZAGRMIO NA SKUPU! ‘Na hrvatske granice će izaći hrvatska vojska!’

Zagrebačka koncertna dvorana Vatroslav Lisinski bila je nedovoljno velika za sve one koji su željeli nazočiti predizbornom skupu predsjedničkog kandidata Miroslava Škore.

Ruža Tomašić, Božidar Alić, Željko Glasnović, glumica Nada Gaćeša Livaković koja je vodila skup te Jaques Houdek koji je izveo hrvatsku himnu, bili su jedni od sretnika koji su na skup došli sa pozivnicama, no brojna publika za koju u dvorani nije bilo mjesta, sve je promatrala iz predvorja.

Uz brojna obećanja, kritike i osvrte na dosadašnju politiku, najjače je odzvonila ova Škorina poruka koja je ujedno i najsnažnije popraćena pljeskom:

“Ako treba, na hrvatske granice će izaći hrvatska vojska”, rekao je Miroslav Škoro potvrđujući tezu o odnosu prema migrantskoj krizi koju zastupa od početka svoje kampanje.

“O tome se uglavnom šuti. Evidentno je da ljudi kod granice žive u strahu, boje se za imovinu, ne izlaze iz kuće, boje se za djecu. Policija čini sve što može. Taj problem traje već duže vrijeme i mislim da može samo eskalirati još više. Moramo upozoriti da je zadaća države da štiti svoj teritorij. Dobro bi bilo razmisliti da i druge službe budu uključene dok ne bude kasno. Pritom prije svega mislim na oružane snage”, govorio je Škoro za medije, a ako je suditi po današnjoj reakciji publike, ovakva njegova politika mogla bi biti jedna od ključnih karata koje bi ga dovele do predsjedničke fotelje.

Izvor: Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Što o vama govori položaj nogu dok sjedite? Otkrit će namjere
>>> HDZ NASTAVLJA KAMPANJU STRAHA: Izbaciti će sina Tuđmana jer je podržao Miroslava Škoru
>>> Traje potraga za pripadnicom Oružanih snaga, našli auto, a Jadranki ni traga
>>> OPET NA SUD? Policija reagirala na ”ustaška” obilježja na koncertu Thompsona u Dubrovniku
Komentari

Komentari