Željana Zovko - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=94868712

ŠKORO POMEO POD S MILANOVIĆEM: Cijeli profesionalni život proveo je na državnim jaslama

Podijeli

Nakon što je Zoran Milanović ustvrdio da Miroslav Škoro i Kolinda Grabar-Kitarović ne bi nigdje bili bez HDZ-a nije dugo trebalo čekati reakciju Miroslava Škore.

“Mislio sam danas imati miran dan. No, javio se gospodin iz partije koji je nakon premijerske karijere prvi put u životu otvorio tvrtku. Drži drugima lekcije o karijerama i uspjehu u životu.

On, koji je cijeli profesionalni život proveo na državnim jaslama, a u privatnom biznisu je bio toliko uspješan da se sada ponovo politički aktivirao, jer posao očito nije dobro išao”, počeo je objavu Miroslav Škoro.

“Izgleda da nije bilo prevelikog interesa za njegove konzultantske usluge. Jedno je naučiti par makroekonomskih izraza, pa okolo docirati, a drugo je biti na tržištu. Moj pokojni otac bi bio silno ponosan na to koliko me napadaju potomci crvene buržoazije”, nastavio je.

“No, veseli me da je u ovom procesu isti otkrio i narod, pa se sad i njime pokriva u svojim prozivkama. Ipak, prije nego dotični nastavi prozivati druge, neka barem otkrije klijente koji su ga financirali ove tri godine.

Kandidat za predsjednika Republike ne može se skrivati iza poslovne tajne. Ako sam mogao o svojim poslovima iznijeti sve ja onda treba i on i svi drugi. Inače, u Ministarstvo vanjskih poslova me nije zaposlio ni HDZ ni tata, nego sam bio ugovorni generalni konzul, imenovan na poziv predsjednika Tuđmana”, istaknuo je Škoro u Facebook objavi.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> BORIS MILOŠEVIĆ UOČI OLUJE: Rat nije gotov i to najbolje znaju djeca srpske nacionalnosti
>>> ISPRIČAO SE ZA TWEET: Bakir se ispričao zbog vulgarnog rječnika prema Kolindi
>>> Vučić i Pupovac uputili oštre poruke zbog proslave Oluje: ‘Gdje je nestalo 400 tisuća Srba i Jugoslavena iz Hrvatske?’
>>> OTAC UBIJENOG DJEČAKA: ‘Ubio mi je sina sutra se vraćam u Hrvatsku’
Komentari

Najnovije