Nedjelja, 29 ožujka, 2020

Škoro otkazao koncert na proslavi Oluje, evo tko će ga zamijeniti

Glazbeni menadžer Miroslava Škore rano jutros je priopćio da pjevač neće nastupiti na proslavi Oluje u Kninu zbog kandidature na predsjedničkim izborima.

Tako je propao dogovor nastao prošle godine kojim bi Miroslav Škoro bio glavni izvođač na proslavi na glavnom kninskom trgu.

– Morao sam obavijestiti zamjenicu gradonačelnika Kristinu Perić da Škoro neće moći 5. kolovoza nastupiti u Kninu. Nakon objave kandidature za predsjednika Republike, Škoro je donio odluku da taj dan neće imati koncert nigdje u Hrvatskoj, zato što ne želi da se ovaj veličanstveni hrvatski praznik na bilo koji način povezuje s predstojećim izborima – rekao je Ćurić za Novi list.

Kninski gradonačelnik Marko Jelić iznenađen je ovim potezom.

– Ne znam je li se prošle godine, kad smo sa Škorom dogovorili koncert, on planirao kandidirati za predsjednika Republike. Izrazito se protivim miješanju proslave Oluje s bilo kakvom politikom i izborima. Zato vjerujem da nije bilo razloga da Škoro ne dođe 5. kolovoza u Knin i normalno odradi koncert koji naš grad financira. S njegovom se kandidaturom za nas apsolutno ništa nije promijenilo. Možda je Škoro bio pod stanovitim medijskim pritiskom. Ali, postupio je kako je smatrao potrebnim i odabrao svoj put. Nema problema – kazao je Jelić.

Ipak, obavijestili su tko će zamijeniti predsjedničkog kandidata na pozornici u Kninu.

– Naše sugrađane uveseljavat će Pejaković, Stavros i Grdović – rekao je Jelić.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Đukanović oduzima imovinu Srpskoj pravoslavnoj crkvi: Crna Gora će braniti svoje interese
>>> Šeks poručio Škori: Uzalud vam trud svirači
>>> ZNAKOVITA IZJAVA: Plenković otkrio Kolindine planove!
>>> Masovna tučnjava u Poreču: Sukob izbio između tri osobe, a zatim je došlo još njih 15
Komentari

Komentari