Nedjelja, 29 ožujka, 2020

ŠKORO ODLUČIO: Krajem tjedna objavit će kandidaturu za Predsjednika!

Miroslav Škoro, popularni glazbenik, pjesnik, doktor ekonomskih znanosti i odnedavno predavač na Sveučilištu Sjever, definitivno je prelomio – ide u utrku za predsjednika Republike.

Škoro će kandidaturu, piše Večernji list pozivajući se na  izvore iz najbližeg Škorina kruga, objaviti potkraj ovoga tjedna.

Njegova kandidatura, koja dolazi nekoliko dana nakon službene kandidature Zorana Milanovića, jakoga kandidata ljevice, učinit će sljedeće predsjedničke izbore najzanimljivijima i najneizvjesnijima dosad.

Jedan od razloga neizvjesnosti jest i to što bi, prema mišljenju nekih relevantnih političkih analitičara, Škoro mogao ugroziti ne samo izglede predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, iza koje će stati vladajući HDZ sa svom svojom stranačkom infrastrukturom, nego i ući u drugi izborni krug.

Prema onome što smo zasad doznali, Škoro na predsjedničke izbore ide kao nezavisni kandidat, no ne odbacuje mogućnost podrške pojedinih političkih stranaka ili koalicija. Razgovarat će sa svima koji prihvaćaju njegove stavove, bez obzira na to pripadaju li prema političkoj orijentaciji desnom centru, centru ili lijevom centru.

Mogućnost suradnje odbija jedino s ekstremnim političkim opcijama, dakako i lijevima i desnima.

Prva suradnica u izbornom timu bit će mu sestra Vesna Vučemilović, inače doktorica ekonomskih znanosti.

S ostalim potencijalnim članovima svojega tima tek razgovara. Supruga Kim i djeca Ivana i Matija nastavit će se baviti obiteljskim poduzećem te neće sudjelovati u izbornoj kampanji.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Thompson komentirao koga će podržati od predsjedničkih kandidata
>>> Stevo Culej podnio kaznenu prijavu protiv Pupovca za ubojstvo dr. Šretera: ‘Imamo nove, dosad neviđene dokaze’
>>> Pogledajte Culejov ‘govor za pamćenje’
>>> Dr. sc. Hasanbegović: ‘Nakon bitke na Sutjesci dobit ćemo i Sutjeska-koaliciju jer su se djeca vratila materi!’
Komentari

Komentari