Subota, 5 prosinca, 2020

ŠKORO KOMENTIRAO PRODAJU PET POSTO UDJELA U TVRTKI KOJA JE NAPLAĆIVALA PARKING, “oprao” i Milanovića: “Kakvu on to poruku šalje?”

U povodu Međunarodnog dana bioraznolikosti i Dana zaštite prirode u jednom zagrebačkom OPG-u dva javora posadili su predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i predsjednik Zelene liste Nenad Matić.

Nakon sađenja Škoro je razgovarao s novinarima, a teme su bile vezane uz izbore i pregovore koji se ovih dana odvijaju.

Škoro se osvrnuo na propale pregovore s Mostom.

– Žao mi je, volio bih da smo se dogovorili s Mostom, ali dogodi se u životu da se nešto ne dogodi. Nadam se da to ne znači da ćemo biti jedni protiv drugih, to sam i njima rekao. Za prolivenim mlijekom nema plakanja, rekao je šef Domovinskog pokreta, prenosi N1.

Smatra da je Milanovićeva izjava kako možda neće izaći na izbore skandalozna.

– Kakva neutralnost, glasovanje je građanska dužnost i obveza! To je još jedna u nizu njegovih osebujnih poruka. To je skandalozna poruka mladima, kaže Škoro.

– Predsjednik države neće izaći na izbore da se ne bi saznalo za koga će opredijeliti? Pa glasanje je tajno. Sad će najednom i predsjednik de facto pozivati ljude da ne izađu na izbore. Mislim da bi se on taj dan trebao malo ranije ustati, obrijati i doći glasati, dodaje.

Osvrnuo se i na izjavu predsjednika da neće razgovarati sa svima koji budu izabrani u Hrvatski sabor.

– Postoje ustavni rokovi i postoje zakonske obveze kojih se predsjednik mora držati. Kako će naš veliki predsjednik i legalist postupiti, to je na njemu. Idemo se koncetrirati na izbore i na budućnost, rekao je.

Komentirao je Škoro i informaciju da je prodao udjele u dvije tvrtke svojim partnerima.

– Uvijek sam spreman na provjeravanje bilo čije imovine. Pozivam da to činimo redovno. Održavajmo financijsku i poreznu higijenu. Svaki čovjek koji se bavi nekom djelatnošću boji se dolaska porezne inspekcije. Ja sam prodao to sve skupa iz jednostavnog razloga što se stvara jedna poduzetnička antiklima. Više s parkingom i softverskom kućom nemam ništa. Nadam se da nećete ići toliko daleko da ću morati prodati i kuću, objasnio je Škoro.

Kaže kako nakon Penavinog izlaska iz HDZ-a nije imao prigode razgovarati s njime.

– Mi smo napravili jednu vrlo poštenu političku utakmicu za predsjedničke izbore. 29. veljače smo utemeljili stranku. Moramo puno raditi i puno putovati. Moramo obaviti i puno razgovora s potencijalnim partnerima. Doći će na red i razgovor s gospodinom Penavom, rekao je.

Dodao je kako se nada da će završiti pregovore s Ivanom Penavom i da će on biti na čelu pere izborne jedinice, piše N1.

Komentari

Komentari