Petak, 23 listopada, 2020

Škoro: Javno pozivam Šuicu da objavi svoju imovinsku karticu

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro prozvao je Dubravku Šuicu zbog imovinske kartice.

“Gubitak povjerenja u državne institucije jedan je od najvećih problema s kojim se Hrvatska suočava od svoga osamostaljenja.

Tome najviše pridonosi percepcija građana da su političari korumpirani i da su se obogatili obnašajući dužnosti na koje su izabrani. Upravo zato najavio sam da ću tijekom kampanje objaviti svoju imovinsku karticu, iako me zakon na to ne obvezuje, kao što sam u svakom trenutku spreman objasniti i kako sam stekao tu istu imovinu.

Isto očekujem od ostalih kandidata, ali i od aktualnih dužnosnika, pogotovo od onih na najvišim funkcijama. A funkcija potpredsjednice Europske komisije jedna je od najviših. I zato, ne razumijem nervozu premijera Plenkovića kad pokušava sve druge okriviti za neku urotu i podrivanje njegove kandidatkinje. Želim vjerovati da je gospođa Šuica tih puno milijuna eura zaradila poštenim radom zajedno sa svojom obitelji.

Javno je pozivam da hrvatskoj javnosti predstavi svoju imovinsku karticu i način na koji je stekla tu istu imovinu. Za europske vrijednosti nije se dovoljno samo deklarativno zalagati, njih treba živjeti i biti primjer drugima”, napisao je Miroslav Škoro na Facebooku.

Gubitak povjerenja u državne institucije jedan je od najvećih problema s kojim se Hrvatska suočava od svoga…

Objavljuje Miroslav ŠkoroSubota, 28. rujna 2019.

Komentari

Komentari