Miroslav Škoro, foto: N1

ŠKORO: “Četvero zaposlenih u Tomaševićevom institutu potrošilo milijune za plaće i putne troškove”

Podijeli

Predsjednik Domovinskog pokreta i kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba, Miroslav Škoro, gostovao je u N1 studiju uživo i komentirao stanje uoči predstojećih lokalnih izbora.

Govoreći o izborima, Škoro je izrazio uvjerenje o prolasku u drugi krug, kazavši da je bolja opcija on od zeleno-lijeve koalicije koja, kako je rekao, odstupa od onoga što bi lijevo trebalo biti.

Izrazio sumnje u način financiranja Možemo
U nekim normalnim zemljama oni ne bi mogli funkcionirati, rekao je Škoro pa izrazio sumnje u način njihova financiranja.

“Znamo da je u razdoblju od četiri-pet godina udruga koja se zove Institut za političku ekologiju, iako mi nije jasno što je politička ekologija, dobio barem 11 ili 12 milijuna kuna, a od toga je dosta novca došlo iz nekih zaklada iz svijeta, dobili su i veliki novac iz Europske komisije”, rekao je Škoro.

U tom smislu oni dobivaju novac da se bave onime čime se bavi civilno društvo. A kad dobivaju novac da se politički angažiraju i bave političkim pitanjima, trebalo bi istražiti kako su postali politička platforma, kako su taj dio napravili i odakle su se financirali i kako su dobili novac za to, rekao je Škoro.

Komentari

Najnovije