Zagreb, 02.06.2020. - Na konferenciji za medije u Zagrebu predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, saborski zastupnik Slaven Dobrović, vijećnica u Skupštini Brodsko-posavske županije Ružica Vukovac i vijećnik u Gradskoj četvrti Maksimir-Zagreb Vlado Marić najavili su zajednički izlazak na predstojeće parlamentarne izbore. Na fotografiji Miroslav Škoro. foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

ŠKORO će se kandidirati za GRADONAČELNIKA ZAGREBA!

Podijeli

Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta i potpredsjednik Hrvatskog sabora, kandidirat će se na lokalnim izborima za gradonačelnika Zagreba, doznaje neslužbeno Jutarnji list.

Škori se, nakon smrti gradonačelnika Milana Bandića, neočekivano pružila prilika da privuče taj dio biračkog tijela, pa su u njegovoj stranci procijenili da bi upravo on bio najbolji njihov kandidat.

Sam Škoro zadnjih dana nije bio određen o mogućoj kandidaturi, ali nije je ni odbacivao već je cijelo vrijeme zapravo podgrijavao tu priču, a nakon Bandićeve smrti postalo je jasno da ozbiljno o tome razmišlja. I sami članovi Domovinskog pokreta isticali su kako ga vide u toj ulozi, piše Jutarnji list.

Iz Domovinskog pokreta neslužbeno su potvrdili da će se Miroslav Škoro kandidirati za gradonačelnika Zagreba, no više detalja bit će poznato za koji dan. Miroslav Škoro danas neće davati izjave za medije.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> LIJEČNIKU IZ OSIJEKA PREKIPJELO: Koliko ih je zaista umrlo od korone? Objasnio kako vode statistiku umrlih!
>>> Neslužbeno glasilo SDA Raspudića proglasilo “ustaškim smradom”: “Svoj na svom, g…o na g…u”
>>> PANIKA MEĐU IMUNOLOZIMA: Novi soj virusa pogađa i one koji su koronu preboljeli, a ni cjepiva ne pomažu previše!
>>> “MILANOVIĆA PROGLASITI NEPOŽELJNIM U BIH”: Evo čime je sad naljutio Bosance!
Komentari

Najnovije