Petak, 7 kolovoza, 2020

ŠKORI OPET OTKAZALI KONCERT: HDZ-ova vlast otkazala koncert zbog novca, ali za njegovu zamjenu su odmah našli novac

Osim u Našicama, Škoro je ostao bez ljetnih koncerata u Imotskom te u općinama Rugvica i Gradina, a ni u jednoj od tih lokalnih samouprava kao razlog otkazivanja ne navode njegov politički angažman

Miroslav Škoro je 21. rujna trebao nastupiti u Našicama povodom Dana hrvatskih branitelja Našica. No nastup je otkazan, a u Našicama uvjeravaju kako to nema veze s njegovom objavom kandidature.

Tvrde kako je nastup otkazan još u svibnju, dakle prije nego što je Škoro objavio kandidaturu, jer grad jednostavno nije imao dovoljno novaca.

No nakon što su otkazali Škori, grad kojem je na čelu HDZ-ovac  Josip Miletić, a HDZ čini i većinu u vijeću, našao je dodatna sredstva te će za svoj Dan branitelja angažirati Prljavce. U priopćenju za RTL još jednom ističu kako otkazivanje nema veze sa Škorinom kandidaturom,.

U srpnju je Turistička zajednica osigurala dodatna sredstva te je tada za koncert dogovorena grupa Prljavo kazalište povodom 30. obljetnice njihova velikog koncerta iz 1989., što je prigodno za Dan branitelja Grada Našica. Želimo istaknuti važnu činjenicu da je isti otkazan prije političkog angažmana Miroslava Škore.“, kažu iz Našica.

No i druge lokalne samouprave na kojima je na vlasti HDZ otkazuju Škorine nastupe. Škoro je ostao bez ljetnih koncerata u Imotskom te u Općinama Rugvica i Gradina: Ni u jednoj od tih lokalnih samouprava kao razlog otkazivanja ne navode njegov politički angažman.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> MALO TKO JE PRIMIJETIO: Dalić izbacio iz reprezentacije jednog od najvećih hrvatskih talenata
>>> NJEMAČKOJ PRIJETI KRIZA: Stižu posebno loše vijesti za naše radnike, vlast je nemoćna
>>> Tko je novinarka koja je prvu službenu zastavu Republike Hrvatske proglasila ‘ustaškom’?
>>> SASVIM PRIRODNO: Visoki tlak možete spustiti i bez tableta, evo pet najlakših načina
Komentari

Komentari