Srijeda, 12 kolovoza, 2020

SKANDALOZAN ISPAD SRPSKOG MINISTRA: Hrvatsku nazvao ustaškom državom

Aleksandar Vulin iznio je svoju viziju posjeta Aleksandra Vučića Hrvatskoj.

Aleksandar Vulin rekao je u četvrtak da ustaštvo i ustaše nikada nisu izašle iz politike i javnog života Hrvatske i da očekuje da će Aleksandra Vučića tijekom njegova posjeta Zagrebu dočekati ustaše na trgovima i pokušati doći do njega, piše Blic.

Naš predsjednik ide tamo gdje će ga dočekati ustaše na trgovima, koji će pokušavati doći do njega, kao što su došli i pokušali ga ubiti u Srebrenici”, poručio je ministar obrane Srbije i ponovio kako misli da srpski predsjednik ne treba ići u Hrvatsku.

Posjetimo, u ponedjeljak 12.02. u 10 sati braniteljski organiziraju prosvjed protiv dolaska Vučića koji je uredno prijavljen i odobren. Nazivati branitelje i sam prosvjed ustaškim, zapravo se Hrvatsku proglašava ustaškom državom koja je skup odobrila i koju su ti isti prosvjednici zapravo stvorili.

Jedino nam planetarna Hrvatska daje snagu, suverenost i samouvjerenje jedne jake nacije”

“Tamo će se skupiti ustaše na trgovima i demonstrirati protiv njegovog dolaska, kao da njegova posjeta može nanijeti neko zlo. To je zbog toga što Vučić ima hrabrosti kazati da Srbi imaju svoje interese i da će Srbija braniti Srbe koji žive na prostoru Hrvatske, kao i da se neće ponoviti ‘Oluja'”, rekao je Vulin.

 

Komentari

Komentari