Petak, 10 travnja, 2020

SKANDAL U NJEMAČKOJ – Glumica izvrijeđala Merkel: Ti si nitko, nanijela si nam najveću štetu u povijesti, ideš na robiju i još …

Njemačka glumica vrijeđa Merkel u otvorenom pismu: “Trebala bi ići u zatvor”

Vi ste najokrutnija, zločinačka kancelarka s kojom se njemački narod ikada imao posla. Uključili ste njemački narod u terorizam, rat, siromaštvo i smrt namjerno i ilegalno uvezivši migrante, stotine tisuća plaćenika, terorista i drugih teških kriminalaca.

Prema članku 16. Ustava, nitko koji u Njemačku stigne kroz sigurne zemlje nema pravo na azil. Zato su svi vaši gosti ilegalni kriminalci u Njemačkoj. Schengenski i Dublinski sporazumi su također stvoreni na nezakonit način. Zavjetovali ste se, između ostalog, da štetne stvari držite podalje od njemačkog naroda, ali činite suprotno svaki dan.

Nije vam dat mandat da se bavite potrebama svih građana, već samo dobrobiti njemačkog naroda, to je jedina svrha vašeg mandata. Niste ništa drugo nego zaposleni u njemačkom narodu, jer vlast pripada narodu, a ne vama.

Svjesno ste potaknuli cijeli narod da se sukobi, podijeli i uništi čitave obitelji. A sve to zaokružujete bezobraznim ponavljanjem laži da radimo bolje od Nijemaca?

Zbog ilegalnih gostiju, svi javni događaji moraju biti masovno osigurani, okruženi ogradama i čuvarima naoružanim automatskim oružjem. Sada postoje zaštitna područja za žene koje traže zaštitu kako ne bi postale žrtve seksualnog zlostavljanja od strane vaših gostiju. Vaši gosti svakodnevno čine nevjerojatne zločine.

Siromaštvo koje vlada među starijom populacijom i djecom veće je nego ikad. Gotovo milion Nijemaca živi na ulicama. Pomoći tim ljudima bio je zadatak vašeg mandata, a ne da preplavite cijelu Europu osvajačima iz drugih kultura. I želite da vas poštujemo?

Vaši okupatori, uglavnom kriminalci, koji siluju i ubijaju u Njemačkoj, tada se stavljaju pod vašu zaštitu (i to glavnih medija / policije) i prikazuju se kao žrtve “desničarskih”. Ako biste zaista željeli poštovanje i savjest, odgovarali biste za svoje zločine na sudu.

Ako vas pravda ne pohodi, narod hoće jer vlast pripada isključivo narodu, a njemački narod je vaš poslodavac. Nisi niko. Nijedna kancelarka nikada nije namjerno nanijela toliko štete i patnje njemačkom narodu.

U budućnosti želim samo jedno: da vas i vaš cjelokupni entitet privedete pravdi za sva kršenja zakona i da vi i vaši kolege odete u zatvor, najmanje život. Takva velika izdaja suverenog naroda nikad se nije dogodila u njemačkoj povijesti.

Plaćeni komentatori i licemjeri koji vas i dalje laskaju, nesposobni razmišljati glavom, mogu se suzdržati od toga, jer niti jedna razumna osoba takve ljude ne uzima za ozbiljno.

Prezirem te iz dna duše i želim ti kaznu koju zaslužuješ. S puno prezira, zahvaljujući vašem Stasi vodstvu – bivšoj glumici, Silvane Heisenberg.

Komentari

Komentari