Srijeda, 21 listopada, 2020

SKANDAL U HV-u: Dva pripadnika konzumirala opojne droge u Litvi. Vraćaju ih u Hrvatsku

Pripadnici Vojne policije Hrvatske vojske iz sastava 2. hrvatskog kontingenta u NATO aktivnosti Ojačane prednje prisutnosti u Litvi, u nedjelju, 16. veljače 2020. prilikom testiranja utvrdili su prisutnost nedopuštenih sredstava kod dvojice vojnika, pripadnika 2. HRVCON-a, koji će odmah biti vraćeni u Hrvatsku.

Protiv dvojice pripadnika Hrvatske vojske bit će proveden stegovni postupak i bit će udaljeni iz službe, prenosi dnevno.hr

Pripadnici hrvatske vojne policije su prilikom testiranja na opijate utvrdili da su dva pripadnika konzumirala opojne droge, a prema izjavama te dvojice pripadnika, nedopuštena sredstva su nabavili i konzumirali prilikom odobrenog izlaska iz vojarne.

“Naglašavamo kako je u Ministarstvu obrane i Hrvatskoj vojsci nulta tolerancija na nevojničko ponašanje, zlouporabu svih nedopuštenih sredstava, alkohola i droga, a svako takvo nezakonito ponašanje i svako odstupanje od vojne stege izrazito se strogo sankcionira i oštro osuđuje”, kazali su iz ministarstva.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Bahati Leo Messi odlučio je da u Barceloni više ne želi Rakitića i Griezmanna; na pomolu je velika razmjena s Interom
>>> IDE MI NA KU*AC: Hrvatski glumac šokirao – Zašto se osjećam kao Jugoslaven?
>>> Mesić napokon sve priznao! Stavom o Gotovini šokirao je čak i Račana! Je li moguće da je ovo rekao?
>>> Banke poslale važno upozorenje građanima i pozivaju na oprez: Izdali su i preporuke kako se zaštititi
Komentari

Komentari