FaH

Sin skrivao mrtvu majku 6 godina! Penziju joj dizao iz mjeseca u mjesec…

Podijeli

Osumnjičenik je cijelo vrijeme ostalu rodbinu uvjeravao da je ona živa, a budući da je imao punomoć podizao je i prihode s njenih računa, pa i njenu mirovinu, navode mediji prema izvorima u policiji

Slovenska policija pritvorila je 67-godišnjaka koji je više godina tajio smrt majke i podizao njenu mirovinu, a njeno je tijelo pronađeno u jednom stanu na području Ljubljane nakon što je njen nestanak policiji prijavila ostala rodbina.

Policijska uprava Ljubljana navodi da je potkraj prošlog tjedna rodbina nestale 97-godišnjakinje prijavila slučaj kao sumnjiv jer im je 67-godišnji muškarac, navodno sin koji koji je zadužen za njenu skrb, onemogućavao sve kontakte, prenose u ponedjeljak slovenski mediji.

Daljnjim prikupljanjem informacija policija je u jednom stanu na području Ljubljane našla tijelo tražene osobe. Smrt je po do sada poznatim podacima nastupila prije više godina, a uzrok smrti još nije poznat, navode kriminalisti.

Rodbini kazao kako majka s njima ne želi komunicirati

Osumnjičenik je cijelo vrijeme ostalu rodbinu uvjeravao da je ona živa, a budući da je imao punomoć podizao je i prihode s njenih računa, pa i njenu mirovinu, navode mediji prema izvorima u policiji.

Iz policije su, ne potvrđujući identitet uhićenog, naveli da se sumnjiči za kazneno djelo oskvrnuća mrtvog tijela, izazivanja smrti zanemarivanjem osobe i prijevare.

Policija nastavlja s prikupljanjem obavijesti i utvrđivanjem okolnosti događaja, o čemu će biti obaviješteno nadležno državno tužiteljstvo, naveli su u policijskoj upravi Ljubljana.

Kako navodi televizijska postaja POP-TV, neslužbeno se doznaje da je sin mrtvo tijelo svoje majke u stanu držao punih šest godina, a ostaloj rodbini je tvrdio kako ona s njima ne želi komunicirati. U međuvremenu je redovno podizao njenu mirovinu. Hina


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> JE LI BOŽINOVIĆ UPRAVO POTVRDIO? Cilj opravdava sredstvo, Božinović tvrdi da će napraviti sve da se to i ostvari
>>> NIJEMI BEOGRAD: Srpska Vlada šuti o novopronađenoj masovnoj grobnici u Srbiji i Vučićevoj zabrani ulaska u Kosovo
>>> ‘Testirali su na meni cjepivo za koronu, kad sam došla kući, primijetila sam neugodnu nuspojavu…’
>>> Ima ga i puno Hrvata: Čudan i uznemirujući simptom korone zbunio je doktore…
>>> KORONA KOSI PRAVOSLAVNE SVEĆENIKE: Hospitaliziran episkop David koji je ZARAŽEN služio liturgiju patrijarhu Irineju
Komentari

Najnovije