Silovao i ubio pedofila: “Htio sam da osjeti što su njegove žrtve osjećale”

Podijeli

Zatvorenik Paul Fitzgerald (30) silovao je i zadavio pedofila Richarda Hucklea (33) u britanskom zatvoru u listopadu 2019. godine.. Kako je rekao na sudu, htio je da Huckle osjeti ono što su osjećala djeca koju je seksualno zlostavljao.

Richard Huckle, fotograf iz Kenta, bio je osuđen na 22 doživotne kazne zbog napastovanja 191 djeteta starosti između šest mjeseci i 12 godina. Vrebao je djecu dok je volontirao u sirotištima u Maleziji i Kambodži. Pravio se da je učitelj i tako se infiltrirao u male i siromašne zajednice, piše Daily Mail a prenosi Večernji list.

Uhićen je 2016. godine nakon što ga je policija povezala s fotografijama i snimkama koje je dijelio s drugim pedofilima diljem svijeta. Snimke i fotografije objavljivao je za određenu svotu i tako zarađivao. Povezalo ga se i s izradom “priručnika za pedofile”.

Paul Fitzgerald, seksualni prijestupnik, na sudu je rekao kako je zadavio Hucklea, zabio mu kemijsku u nos do mozga te ga silovao s kuhinjskim priborom. Tužitelj Alistair Neil Macdonald rekao je kako je Fitzgerald na taj način kažnjavao Hucklea za njegova djela.

Fitzgerald je otkrio da je još htio ubiti nekoliko zatvorenika, ali da je od toga odustao jer se “predobro zabavio” ubijajući Hucklea. Navodno je već dulje vrijeme razmišljao o ubojstvima i kanibalizmu.

“Rekao nam je da je bio pod utjecaju droga kada je to učinio i da se osjećao odlično te da bi to preporučio svakome”, rekao je tužitelj.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> BRISELSKA IZDAJA, RUŽA OTKRIVA: ‘Naše vlasti šute, hrvatska javnost zaslužuje znati!’
>>> OVAKO JE GOVORIO IRINEJ: Stepinac je bio “ustaški vikar”, a gdje god žive Srbi to je Srbija
>>> RASPAD STRANKE: “Naš odlazak je rezultat samovolje Marijane Puljak i Dalije Orešković”
>>> KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
Komentari

Najnovije